Adda Sa'adah : Apa itu GC Tea

Thursday, 28 January 2016

Apa itu GC Tea

Salam sejahtera. Bagi negeri luar dari pantai timur, nampaaknya mereka bercuti hari ni sempena Hari Thaipusam kan :) adda pun bercuti jugak hari ni. Esok nak pergi kerja mulalah rasa ada malas hahahha berkepit dengan anak jantan. Mau tak rinduuuu

Okay adda nak cerita sikit tentang GC Tea ni

✌Pasaran & Permintaan GC Tea tak pernah putus..

" Alhamdulillah ok sgt..sebelum minum cek gula 27 mmol,lpas 3 hr minum esoknya cek dh turun 16mmol. lpas seminggu bacann turun 11 mmol. Setiap hari amalkan sekarang dah boleh makn tanpa pantang, (En Sik, Bangsar)

" Nk repeat order Kotak GC Tea sebab mak cakap, minum GC tea badan da tak penat macam dulu" (Pn Aishah, KL)

" Sy pesakit diabetis kronik,lpas minum GC tea skarang dah x cucuk insulin, berat dr 120kg turun hingga 80kg lpas hanya 5 bulan' (Pn Nor, Kajang)

APA YANG GC TEA MAMPU??

☕+ Mengawal kadar gula dalam badan
☕+ Membantu mengawal kencing manis
☕+ Meningkatkan metabolisma badan.
☕+ Mengurangkan risiko penyakit kronik
☕+ Mengurangkan jenis risiko diabetes
☕ +Membantu mengawal berat badan
   +Membantu mengawal kencing manis
☕ +Meningkatkan metabolisma badan.
☕ +Mengurangkan risiko penyakit kronik
☕ +Mengurangkan jenis risiko diabetes
☕ +Membantu mengawal berat badan


✌EJEN SANGAT DI PERLUKAN diseluruh negara utk penuhi

Kalau korang berminat nak tambah pendapatan, jom sign up jadi agen atau stokis. Sebab harga jualan & harga retail jauh lebih murah bagi ahli taw.

Plus korang jugak akan dapat beberapa lagi bonus.

Adda bagi 3 jenis bonus korang akan nikmati bilaa sign up as agen atau stokis. But of course stokis lagi best sebab modal dia besar sikit.

Agen layak 4 jenis bonus aje. Stokis sapu bersih 11 jenis bonus die layak okiesss.

Antara bonus yang layak dapat

1. Untung runcit - yang ni jual je terus dapat untung.
2. Rebate bonus
3.  Sponsor bonus
4. Pairing bonus


Okay, lain nanti kite sembang lagi okay.


FAKTA.
- 5.4 juta pesakit Diabetes.
- 16 juta Obesiti.

Berminat nak tahu lebih detail? Jika anda berada di KL, jom set apoitment. Boleh bagi trial pack.




Jom kita berwhatsapp dan berwechat la hihi


Adda Sa'adah

013-3324830
IG : tokeyteh


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...