Adda Sa'adah : Sayang-sayang hubby bagi makan vitamin

Tuesday, 8 December 2015

Sayang-sayang hubby bagi makan vitamin

Salam sejahtera.
Macam biasa sebelum tidur, adda akan bagi Incik Hubby makan vitamin. Yela, nak hubby sihat kan. InsyaAllah. ♥

Mula-mula tu dia macam mengelat jugak nak makan, tapi since bagi selalu alhamdulilah dia nak makan. Masa mula2 tu just bagi 2 3 biji je dulu. Bagi banyak terus mahu terkejut beruk nak telan. Hihi

Sayangkan suami bagi makan vitamin hihi yang ni hubby adda makan vitamin.


 ๐Ÿ’˜Vitalea - sebagai multivitamin dan memberikan tenaga
๐Ÿ’˜ Vitamin E Complex - Menguatkan otot jantung
 ๐Ÿ’˜ Omega Guard - Burn fats
๐Ÿ’˜ Lecithin - Emulsifier lemak
๐Ÿ’˜ Alfalfa Complex - Detox & bersihkan usus

Since hubby tengah nak kurangkan berat badan dia, adda bagi la 3 serangkai tu OMEGA,  ALFALFA & LECITHIN untuk suami. Cinch pun adda bagi sama untuk mengelakkan otot dari mengeleber๐Ÿ˜ƒ

Macam adda pun masih makan Omega & Alfalfa tapi untuk fungsi berbeza la. Dan perubahan paling ketara masa lepas bersalin la, berat tak naik sangat.
Just imagine dari 61kg masa preggy turun mendadak ke 50kg, syukur alhamdulilah ๐Ÿ˜„

Jika anda berminat, hubungi
Adda Sa'adah
☎ 013-3324830
๐Ÿ’ป bilajejarimenyanyi@blogspot.com

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...