Adda Sa'adah : Keterujaan dengan kulit sendiri

Wednesday, 9 December 2015

Keterujaan dengan kulit sendiri

Salam sejahtera, syukur alhamdulilah hari ni masih lagi dapat tengok jejaka kacak ni. Hihi

Pagi ni adda akan share lagi testimoni diri adda sendiri dengan set Shaklee.  Syukur alhamdulilah. Sebenarnya adda baru nak start makan kolagen je. Since bulan ni Shaklee promo kolagen yang terlajak laris tu. Memang dapat rasa perubahan kulit sendiri after and before. Kulit moist, rasa macam lembap-lembap gitu. Nak apply bedak pun senang.

Kajian Shaklee menunjukkan pengambilan kolagen Shaklee selama 8 minggu menunjukkan perubahan. So kite tengok after 8 minggu berubah tak or improve kulit. Sekarang adda aim nak kecilkan liang pori. Dulu pori besar sekarang dah makin kecil dan kecil. Kalau dulu pori macam kawah hihi malu nak ambil gambar sekarang seronoknya nak ambil gambar.



yang ni pun adik. Ramai cakap muka sama. Haha

Hantar adik nak balik dah huhu

Nampak tak pori adda masih ada lagi hihi


Kebaikan Collagen Powder Shaklee :



♥ Anti penuaan - Mengurangkan kedutan dan anti penuaan
♥ Melembap dan tidak mengeringkan kulit
♥ Mencerahkan pigmentasi dan jeragat
♥ Menyuburkan rambut , kulit dan kuku
♥ Mengembalikan keanjalan kulit dan meningkatakn elastisiti kulit



Kenapa adda pilih Collagen Powder Shaklee?

Kalau nak di ikutkan, kat pasaran sekarang banyak jual pelbagai jenis collagen, ada yang campur collagen dengan air kopi la, ada dengan soya la dan macam-macam jenis dan perasa.

Bagi adda, adda masih still memilih kolagen dari Shaklee sebab Kualiti yang ada pada kolagen tu sendiri. Tambahan pula, collagen powder Shaklee menjalani ujian makmal dan terdapat kajian menunjukkan keberkesanan penggunaan collagen Powder Shaklee.




Statistik diatas menunjukkan 71% orang merasa tekstur kulit bertambah baik selepas menggunakan selama 8 minggu.  Dalam gambaar rajah, seawal 10 minggu penggunaan, 18% menunjukkan pengurangan garisan halus dan kedutan. Penggunaan pada minggu ke 50 menunjukkan 50% peningkatan keserian, tona dan warna kulit. Penggunaan berterusan selama 90 minggi menunjukkan peningkatan kelembapan kulit sebanyak 90%. Wow. Statistik yang sangat mengujakan.


Jadi, jangan makan sekotak cakap dah tak da kesan. Kalau sabar insyaAllah mesti ada kesan dia dan kebam bommmmm.

TESTIMONI :







Hubungi :
Adda Sa'adah
Whatsapp/ wechat / telegram / Line : 013-3324830
Wechat ID : addashaklee
Email : adda.tudorgold@gmail.com
Instagram : addasaadah
FB  : Saudagar vitamin



Disclaimer : * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. 

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...