Adda Sa'adah : Dah umur 25 tapi masih tak ambil kolagen?

Thursday, 17 December 2015

Dah umur 25 tapi masih tak ambil kolagen?

Siapa yang berumur 25 tahun ke atas ?

Kalau anda dah umur 25 tahun tapi masih tak ambil mana-mana collagen, anda perlu ambil kolagen taw. Sebab bila anda memasuki umur 25 tahun, kolagen semulajadi dalam tubuh akan berkurangan. So akan buat anda nampak sedikit berumur dari usia sebenar.


Kalau anda perasan, ada tak garisan halus kat kulit? Tempat paling ketara tengok tang mata cukup. Kalau dah ada garis halus tu, rasanya slow-slow kena try collagen dah.


Kebaikan kolagen:



💋 Menganjalkan kulit
💋 Melembapkan kulit
💋 Mengurangkan garisan halus di kulit



Collagen yang ni SPECIAL sebab orang yang nak makan sebab SAKIT LUTUT pun dapat pakej CUN & CANTIK, sebab collagen yang ni ada GLUCOSAMINE - membantu memelihara sendi anda 😍


Paling penting, collagen powder shaklee ni paling cepat diserap, tak sempat korang nak kacau dengan sudu dah larut dalam air. 😱


Tak percaya, nanti free adda buat free show😚😉

Macam biasa collagen Powder Shaklee tetap pilihan adda.

Shaklee menggunakan RSS ( Red Snippler Scale ) sisik ikan merah dari laut dalam. Shaklee menggunakan sisik ikan dari lait sebab iainya tahan lasak.

Dan adda nak bagitahu gantian tissue perlu tahan lasak seban ia sangat rapuh. Jadi sisik ikan merah sangat tahan lasak sebab duduk dalam laut dalam dan bebas pencemaran.

Kenapa Shaklee menggunakan ikan merah sebagai formula istimewanya? Kerana ikan merah boleh menahan tekanan sehingga 20paun, bertelur dan hidup dengan bebas di dalam lautan dalam. Menjadikan ia sumber kolagen yang sangat lasak.
  • Sangat lasak dan elastik
  • Kepaduan sel yang sangat tinggi
  • Tinggi kapasiti dalam mengekalkan kelembapan
  • Jisim molekul yang sangat rendah untuk penyerapan unggul


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...