Adda Sa'adah : Cerita semalam

Thursday, 3 December 2015

Cerita semalam

Salam sejahtera. Adda harap semua pembaca sihat walafiat ye. Syukur alhamdulilah. Hari ni dah hari ketiga di bulan disember. Hari lahir adda pun tak lama lagi. Apa la suprise yang dia akan buat tahun ni. Hihihi

Alhamdulilah jugak dipanjang umur masih boleh melihat Thariq Ziyad & ayahnya, hihi

Merapu dah kn?

Okay adda nak share tentang hari semalam adda. Aktiviti yang adda lakukan semalam ialah COD barang. Pertama rumah 1 blok je dengan adda. Yang kedua keluar dari blok. Alhamdulilah, reseki tak di sangka-sangka.

Close order for Cinch Choc & Lecithin


COD luar kawasan blok pulak. Depan tu je rumah dia. Syukur alhamdulilah.  Terima kasih Ya Allaj gerakkan hati manusiaa. Tenkiu ♥


Nak dijadikan cerita yang order Pertama order Cinch Choc dan Lecithin Shaklee dengan adda. Since dia ada masalah nak turunkan sedikit berat badan beliau. So die nak cuba la makan Shaklee pulak. Dan nak bagitahu Lecithin promotion bulan ni. Jangan lepaskan peluang untuk siapa-siapa yang nak kurus tu grab lecithin.


Yang kedua adda COD Shaklee luar kawasan. Tapi rumah die dengan rumah adda 5 minit je, syukur alhamdulilah. Rezeki tak di sangka-sangka.  Benar, reseki tak pernah salah alamat.




Adik kat atas ni nak cuba Alfalfa Shaklee & ESP Shaklee. Adda bagitahu yang sangat penting untuk detox dulu sebelum ambil apa-apa produk lain. So die pun agree untuk ambil alfalfa. Thank you adik.


Selamat berShaklee & be A Shaklee Effects.

Kebaikan ESP :
♥Membantu menghilangkan jeragat dan parut di muka (parut jerawat juga)
♥ Membantu melancarkan penyusuan susu ibu
♥ Membantu meningkatkan penghasilan susu ibu dengan lebih pekat dan banyak
♥ Membantu badan ibu menghasilkan susu yang lebih pekat dan berkrim menjadikan bayi anda cepat kenyang dan kurang meragam
♥ Menganjalkan kulit

Kebaikan Alfalfa :
♥ Meredakan kegatalan kulit dan radang kulit
♥ sebagai " Kacip Fatimah "
♥ Untuk Detox
♥ Mengatasi masalah keputihan
♥ Mengecutkan jerawat
♥ Merangsang pengeluaran kilang susu



Salam sayang - Adda


FB : Adda Sa'adah
HP : 013-3324830
PAGE : Saudagar Vitamin
IG : addasaadah





No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...