Adda Sa'adah : App yang paling kacang tak yah pakai Photoshop

Monday, 30 November 2015

App yang paling kacang tak yah pakai Photoshop

Selamat pagi. Excited nya bila timeline baru ni dah siap.

Adda guna pics art je. Hihi Adobe photoshop tak reti guna. Banyak gambar adda edit guna pics art je. Sebab tool die banyak senang dan adda boleh edit thru phone je sambil baring dan bergolek. Hahaha

Nampak tak yang adda bulatkan tu, app yang tu la adda suka sangat guna sebab very the kacanglah hihi

Okay adda bagi step by step macam mana nak dapatka  app tu :

1. Pergi ke Google Play
2. Search cari " picsart"
3. Last sekali install



Senang tak? Jom cuba. ♥ edit apa2 pakai phone pun boleh dah sekarang.

Ni kat bawah adda bagi contoh yang adda pernah guna dan edit guna picsart ye.












Till we meet again. Thank you♥

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...