Adda Sa'adah : Masa untuk makan vitamin--- Yeayyy

Saturday, 14 November 2015

Masa untuk makan vitamin--- Yeayyy

Selepas makan tengahari,  rasa macam nak telan vitamin lagi laaa. Hihi

Sebenarnya jarang adda ambil vitamin tengahari,  time rajin je. Sebab adda suka ambil vitamin pagi & malam.

Vitamin yang adda ambil :

★ 2 biji vitamin E
★ 2 biji omega Guard
★ 2 biji Ostematrix
★ 2 biji vitamin C
★ 1 biji Coq Health

Cerita dan cakap pasal vitamin C ni, nak bagitahu bulan ni vitamin C masih lagi promo taw! Double syok sebab last month vitamin E yang promo. Jadi siapa yang sempat grab vitamin E last month harus senyum lebaq kan.




Dan nak bagitabu jugak, CoQ Health masih lagi tak da stok. Kena berjimat cermat la makan dan Sedihnya that one yang ada di tangan ialah last bottle. Makan bila betul-betul perlu jela jawabnya. Suka makan CoQ Health ni sebab dia enhance energy adda mostly bila hari tu adda rasa pack sangat.  Telan alhamdulilah.  ♡

Memandangkan Thariq Ziyad masih lagi fully BF, adda memang konsisten ambil Ostematrix sebab kaya dengan vitamin D. Vitamin D membantu penyerapan kalsium semaksimum mungkin.


Salam sayang - adda

Fb : Adda Sa'adah
Page : Saudagar Vitamin
013-3324830

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...