Adda Sa'adah : Majlis Graduasi & Sejambak Kasih PPKI 2015

Saturday, 3 October 2015

Majlis Graduasi & Sejambak Kasih PPKI 2015

Salam sejahtera.


Fuhhhh lega rasanya, hari ni selesai selaku MC ( Master Ceremony ). Cuak giler. Berdebor semua ada. Tak pernah jadi MC untuk event besar ni. Syukur alhamdulilah,  sebelum majlis kami dah buat persiapan yang cukup rapi. Dan raptai di sekolah.

siapa nak Copy teks ucapan ni boleh tinggalkan emel, nanti adda emel. ♥

Macam biasalah, selagi tak selesai majlis akan sentiasa berubah teks ucapan. Hari ni bawa Thariq Ziyad jugak sekali. Angkut ikut mama die buat kerja.

Gaya seorang MC. Hahaha Gaya je lebihhhhh.


Hari ni majlis berlangsung di Grand Continental KL. KLIK SINI
Rasanya berbaloi sangat buat majlis ni di Grand Continental KL. Makanan kat sana superb sedappppp. Sampai habis majlis makanan ada lagi. Sebab jadi MC makan mana sempat hihi. Kek choc moist die perghhhh sangay mengoda imannya yang memang sering curang bila tengok choc!!!!! ♥


Tup tup... Chef Hotel Grand Continental KL bagi kek sebiji kat kamk semua. Tenkiu sedap memang sedap makanan sana ♡






Aktiviti menarik hari ni?

Haruslahhhhh ------ 》》》 Yaya The Clown


Nak tengok vidoe budak-budak ni seronok dapat jumpa Yaya tak?



video


Majlis kami pada hari ini dirasmikan oleh Puan Mahani bt Kassim Ketua Sektor Pendidikan Swasta & Pendidikan Khas JPWP KL.

Hari ni jugak kami sambut hari lahir anak istimewa ni.


Syukur alhamdulilah majlis kami banyak menerima sumbangan dari pihak individu dan beberapa syarikat. Alhamdulilah nmurah rezeki anak khas sampai banyak dapat hadiah yang kami boleh sediakan untuk mereka. 

bila anak istimewa buat persembahan. ♥


Salam sayang. Semoga jumpa lagi. 



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...