Adda Sa'adah : Kelebihan & kebaikan Papermint Ginger

Saturday, 3 October 2015

Kelebihan & kebaikan Papermint Ginger

Salam sejahtera, pagi ni menghampiri jam 5 pagi. Alhamdulilah syukur Ya Allah masih bernafas & masih boleh tengok  wajah kesayangan bila bangun pagi. ♥

Peppermint Ginger Plus dari Shaklee mempunyai kelebihan dan kebaikan yang banyak setanding dengan vitamin-vitamin Shaklee yang lain. Kebaikan dan kelebihan yang ada pada produk ini menyebabkan ia menjadi pilihan ramai pengguna yang mempunyai masalah berikut:
  • Wanita mengandung yang mempunyai masalah loya dan morning sickness
  • Mereka yang gemar mengembara dan serik mengalami mabuk laut/darat
  • Mereka yang sering mengalami masalah gastrik dan angin
  • Mereka yang sering mengalami kembung perut
  • Mereka yang sering mengalami masalah pencernaan.

Dengan ekstrak 4 bahan herba dari barat dan timur iaitu

1. Pudina ( papermint )
2. Halia
3. Pokok addas ( fennal )
4. Cekur ManisSetiap bahan yang telah dipilih ini mempunyai khasiatnya yang tersendiri contoh seperti pudina terkenal membantu dalam penghadaman. Manakala halia pula berperanan melegakan ketidak selesaan perut ketika sakit haid, mual dan loya ketika mengandung dan selepas melahirkan anak ( dalam pantang ). Pokok addas jugak membantu mengurangkan alergik di dalam usus perut. Cekur manis pula sangat baik untuk memberikan haba ketika musim panas dan sejuk. 

TESTIMONI
  

Salam sayang - adda

Hubungi 0133324830 untuk sebarang pertanyaan.Disclaimer : * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. 

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...