Adda Sa'adah : Sempat lagi ke nak dapat Free vitalea

Sunday, 20 September 2015

Sempat lagi ke nak dapat Free vitalea

Salam sejahtera.  Ada yang bertanya adda sempat lagi tak kalau nak dapat free vitalea tu.

Promo sampai Oktober so sempatlah get free tu. ♥
Alhamdulilahhh siapa daftar ahli untuk my new babies.  Welcome to the world! ♥



Ada orang tanya jugak macam mana nak dapat free vitalea rm92 tu sis? Apa je kena buat? 


Okay kalau korang berminat sangat nak  jadi ahli just bagi kat adda the details...




Adda nak detail ni semua supaya adda boleh key in semua maklumat ni. Ada jugak yang tanya no akaun tu memang kena bagi ke,, adda faham ramai yang takut nak bagi kan. Tapi no akaun kena bagi untuk terima bonus.  Kalau tak pakai cek jela. Jangan habaq adda kata tak habaq kat hangpa semua no.


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...