Adda Sa'adah : Kenapa ESp jadi pilihan saya

Saturday, 12 September 2015

Kenapa ESp jadi pilihan saya

Salam sejahtera...masa mula adda nak makan supplement shaklee ESP la paling tak pandang sekali sebab kena shake dan dah fikir mesti ada bau macam2. Bau busuk la. ( sebab dorang pernah cite bau macam2 kalau serbuk , ada tu bau tayar katanya). Nak dijadikan cerita, tiba2 satu hari Allah gerakkan hati adda untuk try ESP.

Mula-mula duk google je kebaikan-kebaikan esp baca punya baca woowwww best giler kot. Tapi bila fikir hurmmmm. Masa tu tak rasa, sampailah satu tahap sebulan nak kahwin. Arghh redah ajelah apa pun.  Yang penting masalah kulit settle.

Dan try, ya Allah sedapnya ESP ni. Boleh buat macam2 perisa. Horlick la Oligo la vico la hihi Masa tu tak tahu la ESP ni non -gmo. Sebab adda makan utk kasi settle masalah je. Baca testimoni semua gempak ajeeee.

Kenapa ESP jadi pilihan adda ?

1. INDEKS GLISEMIK YANG RENDAH
2. NON -GMO
3. SOYA DI BASUH DENGAN AIR BAGI MENGEKALKAN ISOFLAVANES - biasanya soya dibasuh dengan alkohol. So bila basuh dengan air, isoflavone tetap tak hilang berbanding dibasuh dengan alkohol. Isoflavone ni penting untuk menvegah kanser, kalau dah hilang apa la erti minum soya kan?
4. Rasa yang sangat superb!

Okay, salam sayang - adda

013-3324830


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...