Adda Sa'adah : Kebaikan & Kelebihan ESP Shaklee yang perlu anda ketahui

Sunday, 27 September 2015

Kebaikan & Kelebihan ESP Shaklee yang perlu anda ketahui

Salam sejahtera adda ucapkan buat semua. Terlebih dahulu adda nak ucapkan selamat hari raya aidiladha kepada semua umat islam. Macam biasa bila korban ramai korbankan gusi masing-masing.  Beberapa hari tahan sakit gusi akibat terlekat daging!!! Sakit-sakit pun bantai makan jugak! Hihi apa ada hal. Makan jeeee. Setahun sekali kan.


Haaa cerita, cerita jugak, adda nak bagitahu kat semua ni, mula-mula masa sebelum nak try ESP ni kan, mindset dah dalam kepala tak sedap. Mesti rasa die euwwwwww. Mesti nak muntah hijau la kalau minum. Mesti tak boleh tahan punya. Mesti surrender kalau minum. Sebab tu masa awal2, ESP paling tak pandang langsung. Mesti korang pun ada fobia dengan benda2 macam ni kan?

Macam mana pulak boleh nak cuba ESP ni? Dipendekkan cerita, adda google punya google jugak. Apa yang best sangat pasal ESP ni sampai die jadi hot item. Den google jugak.  Sampai den rasa nak telan dan confident dengan bau die.

Patutlah ramai yang giler kentang kat ESP ni rupanya, macam2 kelebihan dan kebaikan. Jadi takkan adda nak baca je kelebihan die kan daku pun nak jugak merasa kelebihan ESP yang orang pakat canang seluruh ceruk negeri cakap best.  Haiiii, kalau orang tak canang gamaknya sampai sekarang tak telan ESP tu kot...

Permulaaan letak 1 sudu je. Siap tutup hidung masa nak minum. Punya la takut bau, siap letak milo 2 sudu. Esp 1 sudu milo 2 sudu. Kelakorrrr. Hihi shake. Shake. Shake... lama2 tambah sendiri dos kasi banyak hihi

Alhamdulilah,  bila lama consume ESP adda dapati kesihatan diri sendiri makin meningkat. Kulit pun jadi lembap, nak make up pun senang. Kalau dulu pakai bedam tebal2 sejam ceroiii cair terusss. Alhamdulilahhh,  adda nak try sangat sebab masa tu nak kahwin. Terdesak nak kulit cantik gojes.  Hari bahagia kan. Tak kan lah asik nak tutup dengan bedak aje manjang. Syukur alhamdulilah,  itu satu kesan positif.



Lagi satu adda suka ESP ni, adda jenis yang kena breakfast pagi. Kalau tak breakfast atau bangun lewat terus pergi kerja, comfirm ketar lutut. Tak larat nak berdiri lama-lama. Dengan ESP Alhamdulilahhh adda boleh berdiri lama dan perut bertahan lama. Kalau dah lewat, rembat ESP dulu paling penting. Kire breakfast la hihihi

Lagi satu adda perasan jugak pori2 lubang yang dulu besar gajah dah makin mengecil. Adda dulu muka penuh jerawat taw. Lepas tu, kalau dah berjerawat tandanya mestilah lubang besar2 tu kan. Beautician pernah cakap lubang pori boleh hilang cuma ambil masa. Yeap, lama2 consume ramai tegur lubang bekas jerawat tu makin kecil. Sekarang kalau pakai bedak pun macam dah nak tertutup. And of course adda dah makan lebih dari 1 tong untuk dapat kesan macam ni. Adda dah consume selama 1 tahun setengah. Alhamdulilahhh tak pernah rasa nak stop.

Uolsssss yang mommy ni mesti suka part ni ----- MILK BOOSTER. Adda perasan la consume ESP ni susu pekat & ESP ni agen milk booster taw. Selain tu juga, kualiti susu juga turut bertambah ♥ baby pun makin bam bam bam. Hihi




Ni kisah adda dengan ESP. Sekarang jatuh cinta dengan esp hihi

Nak jugak?

Hubungi adda 013-3324830

2 comments:

  1. terimakasih atas informasinya gan, saya mencari informasi tetang jerawat yang selalu mengganggu penampilan wajah.
    .

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...