Adda Sa'adah : Garlic Complex

Monday, 28 September 2015

Garlic Complex

Salam sejahtera.  Malam ni nak pot pet pasal Garlic Complex la pulak. Dulu masa preggy aadda makan garlic ni sebab  ada masalah keputihan. Tak pernah pulak jadi macam tu. Garlic ni bagus taw untuk sistem imun kite. Lepas tu garlic ni juga baik untuk mereka yang selsema. Garlic atau bawang putih ni sangat baik untuk beertindak sebagainantibodi semulajadi badan.

Kenapa pilih Garlic Shaklee berbanding brand lain?

1. Ditanam secara ORGANIK di California, U.S.A . ( bila sebut organik rasanya ramai faham apa itu organik kan )

2. Tidak disembur dengan bahan perosak

3. Dipilih dari bahan berkualiti

4. Diproses tanpa haba bagi mengekalkan satu ramuan yang hebat di dalam garlic iaitu ALLICIN AKTIF

5. 2 ekstrak herba yang hebat iaitu ROSEMARY & SPEARMINT

6. 1 tablet garlic bersamAn 500mg ekstrak garlic tulen atau sama dengan 1 ulas bawang putih.


Kebaikan garlic Shaklee :

1. Mengandungi spearmint

Sangat bagus untuk meningkatkan sistem penghadaman dan meningkatkan fungsi jantung.


2. Antibiotik yang selamat dan semulajadi --- kalau anda demam, adda suggest untuk anda semua ambil garlic ni extra dosing dari biasa.
Menghalang jangkitan kuman serta penyakit berjangkit seperti kuman, yis, selesema,  yis candida dan sebagainya.

3. Meningkatkan sistem imun badan & menghalang alergik

4. Menurunkan tekanan darah tinggi

5. Detoxification


Testimoni :








Disclaimer : * Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. 

These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.



Nak try jugak atau nak bagi pada geng/kawan-kawan/parent ?

Jom whatsapp
013-3324830

Salam sayang -adda


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...