Adda Sa'adah : Daftar Membership Shaklee

Wednesday, 16 September 2015

Daftar Membership Shaklee

Salam sejahtera.  Semalam adda le branch settle order dan juga activated ahli baru kami. Jadi, memandangkan semalam masih lagi September, beliau layak terima vitalea free. Promosi sah sehingga Oktober taw!


Branch Shaklee bertempat di sri rampai je, so dekat la dari tempat kerja nak ke branch, adda lalu short cut je. Hihi


Alhamdulilah settle sudah order dan acitivated ahli baru.



Kelebihan jadi ahli shaklee ni banyak sangat.Korang tahu tak apa lagi kelebihan jadi ahli ?

1. Dapat beli barang dengan harga yang murah giler. Contoh macam harga ESP, Retail rm150+ bila anda sign up ahli harga satu tong esp rm125+ jeeeeee. Cer kire berapa beza die. Korang just bayar rm69 aje untuk pendaftaran tapi dapat beli semua produk shaklee dengan harga yang murah gilerrrrr.

2. Kalau dah penat nak makan untuk diri sendiri, korang boleh buat sales dan dapat bonus dengan shaklee jugak taw, shaklee bukan je boleh makan produk tapi korang boleh buat bisnes. Terpulang lah nak buat full time or part time. Bagi yang masih bekerja mestilah kena buat part time macam adda hihi dan kalau ada anak boleh buat shaklee masa anak tidur. Hihi curi-curi masa yang ada. Memang jafi macam sotong jugak! ♥

3. Selain tu jugaak Shakle juga menawarkan car bonus dan free trip 6 stars kepada leader-leader yang layak taw. Masyukkkk tu semua free.


4. Banyak sangat nak cerita apa best. Kalau nak tahu jom la join!




Hubungi :

Adda Sa'adah
013-3324830
ID : 946350


SALAM SAYANG ADDA

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...