Adda Sa'adah : Basic H cecair ajaib!

Tuesday, 8 September 2015

Basic H cecair ajaib!

Salam sejahtera...

Bagi ramai yang tak tahu Basic H aka cecair ajaib ni memang super duper awesome. Ramai dah mengakui betapa awesomenya basic H ni. Sebab adda sendiri pun memang guna basic H ni untuk kegunaan rumah kami dan basuh botol susu Thariq Ziyadddd. ♥

Apa yang membezakan Basic H dengan pencuci yang lain ?

♡ Organik
♡ tidak bertoksin
♡ tanpa gas beracun
♡ tanpa bahan kimia berbahaya
♡ tanpa pewangi
♡ Lembut pada tangan
♡ PH seimbang
♡ Tanpa klorin


Rasanya kalau nak sebut satu per satu kegunaan Basic H ni teramatlah banyak. Nama pun kegunaan 1001 kan. Nak cuci gelang emas pun boleh. Tokey emas dan peminat tegar emas, rasanya korang kena grab this one taw. Hihihi







Salam sayang : Adda Sa'adah
whatsapp : 013-3324830




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...