Adda Sa'adah : Cream ajaib Shaklee - HERBAL BLEND

Thursday, 20 August 2015

Cream ajaib Shaklee - HERBAL BLEND

Salam sejahtera..

Hari ini adda nk beercerita tentang Krim Ajaib kami iaitu HERBAL BLEND. Rasanya dah ramai yang tahu tentang ajaibnya krim ni kan.

Apa yang best sangat krim ni Puan Adda oiii.?

Krim ni best sebab dulu masa adda duduk Sabah, travel ke KL sellu la adda bawa krim ni dalam handbeg. Kira herbal blend ni most item la masa travelling kot-kot la kena kena nyamuk ke. Kena gigit terus je sapu. Biasalah balik KG nyamuk banyak sikit. Hihi

Lagi satu yang adda suka pasal krim ajaib ni tang kulit kering tu haaaa. Ya Allah, sukanya adda even die tak melekit dan ada rasa berangin sedikit tak wangi macam losyen lain, tapi bila kulit kering sapu aje terus kulit tak kering. Adda biasanya akan kering kat tapak tangan.

Lagi satu bila ada jerawat seketul dua ketul kat muka adda sapu je sikit & nipis-nipis di temoat yang kena jerawat tu. Memang insyaAllah kecut cepat la jerawat korang tu, biasanya dulu jerawat tumbuh masa nak period.


APA KEBAIKAN HERBAL BLEND ?

1. Membantu merawat ekzema dan gatal-gatal di gigit serangga

2. Melicinkan tumit kesan dari pecah-pecah

3. Mengubati luka dan melecur

4. Menghilangkan parut

5. Menghilangkan ruam pada baby


KANDUNGAN HERBAL BLEND 

1. Horse Chestnut seed
2. Rosemary leaf
3. Chamomilla recutita
4. Yarrow

TESTIMONI HERBAL BLEND :












Salam sayang --- adda
Whatsapp : 013-3324830
Fb : Saudagar Vitamin



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...