Adda Sa'adah : MASALAH KULIT SELESAI DENGAN VITAMIN E SHAKLEE

Tuesday, 16 June 2015

MASALAH KULIT SELESAI DENGAN VITAMIN E SHAKLEE

As salam dan salam sejahtera. alhamdulilah selepas beberapa hari comsume dengan konsisten vitamin E, dapat rasa kulit makin moist! Kali ni aim, nak makan vitamin E dan set kecantikkan dengan konsisten setiap hari sebab bulan depan nak raya dah. Esok lusa dah puasa. Jadi aim adda pada raya kali ni nak kulit muka yang comeiiii. Jeles taw tengok orang kulit cantik ni. hihi

Pada entry yang lepas adda dah bercerita tentang peranan vitamin E kan, so kali ni adda nak share beberapa testimoni tentang vitamin E yang super duper best ni. Berbanding dengan nak makan kolegen yang harga jauh berbeza, vitamin E adalah alternatif terbaik untuk kulit. Combine pulak dengan vitamin C dan Bcomplex. Perghhh. :)

MANFAAT VITAMIN E :

  • KESIHATAN -
  • Untuk kesihatan pengambilan vitamin E ini amat disarankan taw, untuk jantung yang sihat. 
  • Pengambilan vitamin E 800iu sehari adaLah baik untuk jantung anda. 
  • Pengambilan vitamin E juga melindungi sel darah merah dari pengasidan lipid. 
  • Meningkatkan kolestrol HDL
  • Mengurangkan tekanan darah
  • Menghalang platlet darah melekat ke dinding arteri
  • Menghalang anemia hemolitik
  • Melindungi jantung
  • Pengambilan 1200 iu sehari berupaya melawan kanser 

  • KECANTIKKAN 
  • ANTI PENUAAN - 1 biji softgel sehari mampu MELEWATKAN PENUAAN, MENGURANGKAN GARIS HALUS, PARUT , JERAWATdan memperbaiki testur kulit 
  • Memulihkan parut - Nak lebih effective, buat softgel vitamin E Shaklee jadi masker senang. 
kat bawah ni adda sertakan sekali, testimoni vitamin E dan set kecantikan yang berjaya dipulihkan. Alhamdulilah. Nak jadi macam mereka?




Adda sertakan sekali testimoni ni dibawah : 

“Salam semua :)
saya nak share feedback saya lepas hampir sebulan guna Shaklee vit b complex, vitamin c dan vitamin E + omega guard. Mungkin ada yang ckp saya baru 21, so tak perlu makan suplemen tu, ini. Tapi saya sangat concern mengenai kesihatan sebab prevention is better than cure, isn’t? :)
Muka saya jenis combination dan acne prone skin terutamanya kat area dahi. Masa PMS memang stress sebab acne banyak kat area dahi. :( tumbuh bukan main subur, nak hilang memang lama pastu ada tinggal parut. Area pipi pulak kering dan bila saya apply medium coverage foundation, jadi tak rata dan lepas 2 3 jam muka jadi tak best dah.
Alhamdulillah dengan izin Allah, tak sangka nampak kesan dalam masa 2 minggu lepas amalkan Shaklee. PMS bulan ni tak keluar jerawat banyak macam sebelom2 ni, setakat 1-2 tu biasalah kan, yeay! kakak2 pun tegur bila saya lepas pakai foundation, muka nampak glowing dan flawless. :)Padahal pakai medium coverage type foundation je.hihi.
Tapi akhir2 ni keluar rumah cuma pakai sunblock dan jarang dah pakai foundation kecuali ada special event je. Less is more :)gambar kiri masa bulan Feb 2012 dan kanan masa Jun 2012.Mungkin tak banyak changes tapi I’m just sharing :) I’m very happy with my skin now and looking forward to try another Shaklee’s supplements. Thanks to Nadiah Suhaidi for the guidances and advices. :)”




Adda Sa'adah 
012-9489152
SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR 946350


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...