Adda Sa'adah : Annual Dinner Shaklee Dynamic Family Global ( SDFG )

Tuesday, 20 January 2015

Annual Dinner Shaklee Dynamic Family Global ( SDFG )




As salam dan salam sejahtera. Masih ingat entry adda yang lalu? Kelebihan menjadi ahli Shaklee bersama kami? Salah satu kelebihan yang adda nyatakan ialah ----- ANNUAL DINNER SDFG.
Kali ini merupakan dinner pertama adda bersama family shaklee. 




Kami jumpa ramai kenalan baru di sana. Aura master menyelinap masuk. Zasssss. Yang cemerlang tahun 2014, kami raikan. Naik stage. Best kan? Sekecil2 hasil pun dirai.
Lokasi dinner pada kali ni bertempat di Summit Hotel, Subang pada tarikh 17hb Januari 2015. Tema kali ni ---- " RED & BLACK GLAMOROUS ". 


Downline, Kak Marsela , Sideline - Emiey Emilia, Upline & Mentor - Master Rosliza. Raikan pencapaian cemerlang Emiey sebagai Key Coordinator 2014.

Anak buah adda yang naik rank Senior Supervisor diraikan. Seronok kan? :)

she is my mentor.

Dua orang tonggak dan tulang belakang di sebalik penglibatan Shaklee adda. 2 org yang sangat penting dan sangat komited ---- Master Rosliza & Master Sharipah Hanipah but we called as Ummi.


Seminggu sebelum fly ke Sabah adda jejakkan kaki ke Bangi untuk cari dress untuk pergi dinner ni. Zawara pun masuk. Banyak butik kami masuk. Last2 berkenan kat Butik Maya SS. Tudung pun tak beli lagi. Kelam kabut tudung beli pukul 5 sebelum dinner. Hihi apa boleh buat org jauh balik rushing ni. Nak beli kat Kunak memang takda la. Hihi sempat lagi singgah branch Shaklee sekejap ambil barang hehe

Alhamdulilah,  2014 pencapaian 2 rank
1. SUPERVISOR
2. SENIOR SUPERVISOR
2015 -----》》》 insyaAllah lebih gemilang dan manis. Nak melompat lebih banyak rank.  Amin amin amin. Nak MASTER!!!

Sebelum dinner, kakak ipar tolong make up. Menu dinner malam tu ala chinese. Asyik makan je, kenyang perut. Malam tu yang mana cemerlang tahun 2014, naik stage amek award masing2. Adda naik stage tak? InsyaAllah next year will be my turn. Tolong aminkan dan doakan untuk adda ya.♥ Nak jadi Master!!!!

Penerima trofi Crystal Award. Hebat ummi!!! 

2014 antara mereka yang naik rank Coordinator.

Mami naik stage untuk 2 rank advancement. Mami ni dah Senior Key Coordinator.





No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...