Adda Sa'adah : Set kecantikkan shaklee

Friday, 26 December 2014

Set kecantikkan shaklee

As salam dan salam sejahtera, tiba2 terasa gatal tangan nak cerita pasal set kecantikkan shaklee.

Set kecantikkan shaklee ni sebenarnya dia ada banyak rangkaian je. Tak khusus. Contoh ada yang kata set kecantikan shaklee ialah vitamin c, vit e dan bcomplex. Kadang2 boleh jugak vivix dan collagen. Yang ni memang kesan dia superb la adda habaq. Ada jugak yang consume esp, vitamin c, vit e, alfafa dan zinc untuk kecantikkan. Ada jugak yang consume GLA dan ESP.  Caratomax pun baik untuk kulit jugak taw. Sebab caratomax kaya dengan antioksidan dan vitamin A. Jadi sebagai distributor, kami akan suggest mengikut kesesuain kulit.

Adda masa awal2 kulit oily sangat, awal2 adda banyakkan ambil bcomplex shaklee. Parut dan jerawat pun banyak gila masa tu. Compare dulu dengan sekarang jauh sangat dah beza kulit adda taw. Jujur, adda suka sangat amal shaklee sebab diri sendiri pun dah rasa shaklee effects tuuuu. ♥

Adda dulu ada masalah kulit
1. Jerawat dan berminyak
2. Parut
3. Pori2 besar
4. Kulit kusam
5. Tona kulit tak sekata - pakai bedak pun nampak bertempek2. Sangat tak original muka dulu kala.
6. Kulit kasar gila - pakai scrub pun tak jadi apa
7. Whitehead bertaburan di atas muka - asal pergi Spa cuci whitehead, tokey spa membebel. Hahaha
8. Kulit burn - sana dekat perlabuhan, masa tu tak jumpa sunblock yang sesuai dan kulit kurang nutrien. Jadi faktor2 macam ni mempengaruhi kulit.
InsyaAllah next adda nak godek gambar lama2, nak tengok beza kulit dulu dengan kulit sekarang hihi

Nahhh kau, sekali senarai banyak betul masalah kulit. Hakikatmya memang betul pun, tula kulit adda yang dulu. Rendah diri sangat masa tu.

Apa adda consume masa tu, untuk permulaaan mestilah kena detox dulu. Cuci usus dulu. Yup, after detox memang nampak sangat kulit dah start glowing jerawat dah mula kecut. Patutlah selama ni jerawat susah nak nyah dari kulit, rupanya usus penuh toxin walaupun adda membuang setiap hari. Lepas tu adda consume BCOMPLEX SHAKLEE, VITAMIN C, VITAMIN E & GLA. Lepas tu bila nampak kesan, adda add on pulak esp.

Adda bagi tips taw, kalau nak shaklee dengan harga yang super duper murah, sign up terus ahli shaklee. Macam2 faedah dan benifit korang semua akan dapat nikmati taw. Contoh harga Vitamin C retail price ialah RM92 tapi bila korang sign up harga vitamin c tu tak sampai pun RM92. Anda jimat 10-21% bila sign up ahli.

Yang kat bawah ni antara testimoni yang telah berjaya dengan set kecantikkan shaklee ye.






P/s : testimoni dibawah adalah milik group SDFG.




Berminat ? 
Hubungi Adda Sa'adah 
012-9489152

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...