Adda Sa'adah : Cara untuk daftar keahlian Shaklee

Wednesday, 24 December 2014

Cara untuk daftar keahlian Shaklee

As salam dan salam sejahtera. Pada posting kali ini adda akan share cara atau bagaimana anda boleh join Shaklee. Ada 2 cara yang boleh anda buat untuk join shaklee.

1. Daftar yuran keahlian RM65 + RM10 SM @ RM20 SS postage. postage untuk shaklee poskan kit korang. Dalam kita ada pelan pemasaran Shaklee. Nanti boleh rujuk bila dah jadi ahli dan boleh jugak beli produk dengan harga ahli terus.


2. Pembelian 200uv bersamaan RM650 produk Shaklee korang layak dapat FREE MEMBERSHIP - SEUMUR HIDUP. Anda tak perlu pening kepala nak renew setiap bulan, setiap tahun atau 2 tahun sekali. Sekali daftar seumur hidup ahli.
Lepas dah daftar, Shaklee akan sms ke nombor HP anda semua. Jadi pastikan anda berikan no HP dan email yang aktif taw. Shaklee akan SMS ID & password untuk anda log in dan tukar password. 



Website shaklee ialah www.shaklee2u.com.my.Korang tekan link ni untuk masuk ke website. Bila dah daftar baru boleh log in. Hihi


Salam sayang :
Adda Sa'adah

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...