Adda Sa'adah : A Dinner Suprise at FLORA CAFE by Mr Zacx

Wednesday, 24 December 2014

A Dinner Suprise at FLORA CAFE by Mr Zacx

As salam dan salam sejahtera.
Pasangan couple yang dah kahwin, yang nak tengah cari tempat dinner yang best adda ada cadangan untuk anda semua. Ada satu tempat kat Ampang yang best untuk korang semua celebrate birthday and dinner.


Tempat ni kat Ampwalk. Ni cerita masa birthday adda, Mr Zacx buat suprise kat kite, bawa pergi dinner kat situ. Yang best, parking kereta kat bawah, naik atas terus kedai tu. Duk puji dah cakap cantiknya kedai tu. Sekali dapat makan dalam tu. Seronoknya! Alhamdulilah. Macam cerita dalam novel pulak rasa. Makan sambil dengar iringan muzik.

Seronok jugak sebab first time! Best ♥

jangan tanya adda berapa per head sebab Mr Zacx yang arrange semua ni. Hihi apa yang pasti sangat best dan seronok!




Thank Kapt Z. I love u so much and infinity


Adda letak jugak fanpage dan instagram. Mana tahu korang boleh contact dan booking buat suprise untuk yang tersayang. Kalau nak makan kat dalam yang macam taman bunga tu, kena booked awal taw, takut full. Kalau dapat makan kat dalam tu memang sure best. Cantik gila habaq hang! Kalau peminat bunga mesti jatuh cinta pergi tempat macam tu.

Fanpage : FLORA KAFE


Ni pulak stegram dorang :




No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...