Adda Sa'adah : MANFAAT UTAMA VITAMAN E SHAKLEE

Saturday, 9 August 2014

MANFAAT UTAMA VITAMAN E SHAKLEE

As salam & salam sejahtera.

Pelbagai produk yang ada di pasaran namun vitamin E Shaklee ini sangat berbeza berbanding produk lain yang ada di pasaran.Apa yang membezakan vitamin E Shaklee ini sehingga ianya begitu   berbeza berbanding produk lain.


Ya, 1 biji softgel vitamin E Shaklee bersamaan 400iu. Pengambilan 800iu sehari untuk jantung yang sihat, melindungi sel darah merah untuk mengelakkan pengasidan lipid, miningkatkan kolestrol HDL, mengurangkan tekanan darah, menghalang plalelet darah melekat ke arteri, menghalang anemia dan penyakit jantung.

Kajian pada tahun 1924 menunujukkan vitamin E Shaklee mampu memulihkan kemampuan reproduktif. Pengambilan vitamin E dengan kadar 600IU - 800IU mampu meningkatkan kiraan sperma - Kalau korang nak tahu 800IU bersamaan dengan berapa biji sehari boleh whatsapp adda. Kalau korang yang lelaki ada masalah kurang sperma, apa kata cuba telan VITAMIN E SHAKLEE ni. Mana tahu bilangan spema korang bertambah dan memudahkan anda untuk dapat anak! InsyaAllah.

PERBEZAAN VITAMIN E SHAKLEE :

>>>> DIPERBUAT DARIPADA SOYA ORGANIK DAN MINYAK BIJI GANDUM, yang mana kandungannya sangat tinggi VITAMIN E. 
>>>> VITAMIN E paling lengkap dipasaran kerana dilengkapi dengan D-ALPHA TOCOPHERIL, D-ALPHA TOCOPHOROL yang aktif secara semulajadi, dan digabungkan dengan 8 jenis vitamin E ( ALPHA, GAMA, BETA, DELTA )
>>>> Mengandungi 10mg SELENIUM. ( Jika anda mengambil VITAMIN E, anda perlu ambil bersama SELENIUM tetapi VITAMIN E Shaklee telah lengkap dengan SELENIUM )MANFAAT UTAMA :

1. MENINGKATKAN KEMAMPUAN REPRODUKTIF
2. ANTI PENUAAN
3. ANTI-OKSIDAN YANG TINGGI
4. MEMPERBAIKI ARTRITIS
5. MENGHALANG PARUT

CARA HUBUNGI :

ADDA SA'ADAH
012-9489152

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...