Adda Sa'adah : BUAT MASKER DENGAN VITAMIN E

Tuesday, 26 August 2014

BUAT MASKER DENGAN VITAMIN E

Assamualaikum dan salam sejahtera. Hari ni adda nak share tentang cara buat masker dengan vitamin E Shaklee.

Selalu sangat kalau korang dengar mask yang ada kat pasaran kan. Malah macam2 jenama yang ada di pasaran. Korang pergi je kat Watson atau Guardian berlambak jenama mask yang ada kat pasaran tu. Tinggal pilih & sediakan duit jeee. hehe

Kalau korang pernah makan Vitamin E ni mesti korang tahu vitamin E Shaklee ni dalam bentuk kapsul dan dalam kapsul tu ada sedikit cecair. Haaa, cecair tula yang akan korang ambil untuk sapu kat muka korang untuk dapatkan kulit yang halus mulus gebu gebas tuuuuuuuu.



kat sini adda ajar bagitahu step by step buat masker tu okay ?

1. Gunting sikit kapsul tu
2. keluarkan isi dalam kapsul 
3. tempek kat muka hangpa semua naaaa..




kenapa perlu gunting sikit bukan cucuk dengan jarum? Sebab kalau korang cucuk dengan jarum, halus sangat lubangnya susah nak keluar sebab dalam tu macam ada biji2. Yelaa, kandungan dalam vitamin E kan GRAPE SEED EXTRACT.





TESTIMONI :




JIKA BERMINAT HUBUNGI :
ADDA SA'ADAH
012-9489152

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...