Adda Sa'adah : 20 kebaikkan Alfafa Shaklee yang PERLU ANDA TAHU - The Father of All foods

Sunday, 12 January 2014

20 kebaikkan Alfafa Shaklee yang PERLU ANDA TAHU - The Father of All foods



Assalamualaikum, Alfafa Shaklee PROMO untuk JANUARI.
Yeahhhh.. Adda pun order buat stok Alfaffa. Sekali order 12 botol uolssss. hehe 
Sebab set Slimming memang laku keras dengan Adda -- Alhamdulilah, Syukur.

Produk pertama yang Adda cuba masa join Shaklee ialah Alfafa. Masa tu try je untuk alahan. Dalam hati doa je supaya alahan makin kurang sebelum ambil FULL SET ALERGIK. Alhamdulilah 3-4 bulan amal, nampak perubahan dan Adda boleh makan seafood. Seronoknya la. Seronok memang seronok sebab dulu nak makan udang nak makan ketam nak makan seafood semua jadi bengkak2 muka dan kulit tangan. Punya sensitif ni kulit. Alahai.

Perkara paling BEST tentang Alfafa ialah DETOX. -- Means buang toksin dalam badan korang! Part ni memang SUPER BEST.

Meh sini nak list 20 kebaikkan Alfafa Shaklee :

   

1.   Merawat gangguan pencernaan
2.   Mengawal kolestrol dalam darah
3.   Menghapuskan kolestrol buruk 'LDL' dari tubuh
4.   Mengurangkan risiko penyakit jantung dan strok
5.   Bagus untuk pesakit diabetes kerana mengurangkan paras gula      dalam darah
6.   Mencegah edema - Pengumpulan air dalam badan
7.   Mengurangkan simptom menopous
8.   Merawat asthma dan lain-lain masalah pernafasan
9.   Merawat masalah sembelit
10.  Menyahkan toksik dalam tubuh
11.  Mengurangkan kesakitan otot dan sendi
12.  Meningkatkan sistem pertahanan tubuh
13.  Membantu masalah penghadaman
14.  Membantu memperbanyakkan susu ibu
15.  Mengurangkan masalah pundi kencing
16.  Mengurangkan masalah gastrik dan gangguan hati
17.  Meningkatkan kesihatan prostat
18.  Bertindak seperti kacip fatimah kepada wanita
19.  Menghangatkan hubungan suami isteri
20.  Membantu tingkatkan kesihatan lelaki

Credit untuk blogger ini sihatmacamyaya

Lebih info pada addawellness

KONSULTASI SECARA PERCUMA untuk anda.


Adda Sa'adah
012-9489152
Shaklee Distributors - 946350



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...