https://www.facebook.com/addawellness?ref=bookmarks ×

Monday, 1 April 2013

Mary Kay product


Hai & Assalamualaikum.
Produk Mary Kay ini ramai yang dah tahu. WORLD ONLINE NO.1. Ada beberapa jenis. Apa yang best tentang produk Mary Kay  ni, consultant dia akan follow up dengan anda. :) ( Make sure korang selidik dulu background consultant tue yer sebagai langkah keselamatan#..

Pengalaman guna produk ini best. Paling best guna Mask dia. Bertahun baru nak habis. hehe yang moist dia lama jugak dalam setahun Yang cepat nk habis cuma facial wash n toner. Rasanta berbaloi kot beli produk ini.




InsyaAllah korang tak akan menyesal beli, tp kena pandai  pilih consultant. Seeloknnya, consultant tu korang kenal la.. Senang nak deal bila jadi apa2..Yang botanical effect mary kay  macam best je. Nisa Kay blogger femes pun guna botanical effects.  Macam best je.  Macam nak try tapiiiiiiiiiii...Oh tidak. ( Mimpi ngeri) hiks. Hah! Lip mask mary kay best! hehehe,

#Terima kasih kerana sudi membaca. :)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...