Adda Sa'adah : Bila Cik Adda berbalas Tweet dgn Nisa Kay

Saturday, 6 April 2013

Bila Cik Adda berbalas Tweet dgn Nisa Kay



Assalamualaikum & Hai. 
Waaa. Adda berbalas tweet dgn Nisa kay la..hik2. Excited ler tuee.. Sebenarnya sebelum ni tak kenal pun Nisa kay, tapi masa bulan Ramadhan tahun lepas, ada seorang kawan cakap yang muka adda ada iras macam Nisa Kay. Excited la nk tengok. Balik terus google. Tup-tup tengok memang femes Nisa Kay ni. Patut la kawan cakap, google je memang jumpa sebab adda minta dia bagi link blog Nisa Kay. Yup, femes tol Nisa Kay. dan paling best, kat blog Nisa Kay adda jumpa senior adda masa sekolah menengah dulu. Dan dia pun blooger juga. Femes..hehe Hizami Rahim Mesti korang kenal kan pemilik blogger Lelaki Sebelah Pintu. Haaaaaaaa, kalau korang semua nak tahu dia tu pemantun sekolah kitaorang taw dulu. Pemantun Terbaik pun Hizami pernah pegang. hehe Hizami wakil pantun sampai peringkat kebangsaan okay.:) terorrrnya diaaaaaaaaaaa.. tapi adik Hizami, Helmi Rahim sekelas dengan adda. Sebaya la dengan adik Hizami tue. Hizami tu pula anak murid mak saya.hehe

Mesti korang tak caya kan adda berbalas tweet dgn Nisa kay..hehe Nah meh tgk kalau tak caya gakkkkkkkkkkkkkk..hehe

Bila Cik Adda berbalas tweet dgn Nisa Kay.
:)

Dah, sekarang dah tunjukka bukti. Caya tak??? hehehe
#terima kasih kerana sudi membaca. :)


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...