Adda Sa'adah : April 2013

Sunday, 7 April 2013

Giveaway Naili Shoppe Di Mialiana.com



NAILI SHOPPE : Kedai Online Termurah Di Pasaran

Naili Shoppe merupakan pemborong, pengedar dan penjual pelbagai produk kecantikan, kesihatan, tudung (bawal, labuh, ratu), stoking buluh, shawls serta pelbagai jenis aksesori bagi Putrajaya, Bangi, Sepang, Salak Tinggi, Puchong, Kajang, Seri Kembangan dan kawasan sekitarnya.

Antara produk kesihatan dan kecantikan yang dijual di Naili Shoppe ini ialah D’Herbs, Anugerah, V’Asia, Jamu Ratu Malaya, Nurbeautyline, Fellina, Megah Perawan, CocoaCollagen, Avail, Pamoga - Vida Beauty, Beauty Umairah, Tropica Bioherbs, Jamu Jelita, Hijrah, Smartherbs, Pompure, D’Qistee, Produk Sunnah, Jerslin, Jamu Ratu Dara dan banyak lagi.

PEMBELIAN SECARA ONLINE AMAT DIALU-ALUKAN

Untuk keterangan lanjut sila hubungi :-
Puan Naili : 013-3913 349
Emel  : nailishoppe@gmail.com

Alamat Premis :
Naili Shoppe
T00-UF2, Blok C
Pangsapuri Putra Damai
Jalan P11E Presint 11
Putrajaya

Business Hours :
Isnin – Jumaat ( 10 pagi – 9 malam )
Sabtu – Ahad ( 10 pagi – 8 malam )


Syarat Penyertaan Giveaway
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Like Fanpage NailiShoppe dan Add To Circle Google+ Naili S
  3. Like Fanpage Keledek Pedas dan Add To Circle Google+ Dennis Zill
  4. Buat entri bertajuk Giveaway Naili Shoppe Di Mialiana.com
  5. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  6. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri INI.
  7. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual.
  8. Giveaway ini akan berlangsung dari 12.01 pagi 23/3/2013 sehingga 11.59 malam 7/4/2013

Hadiah Giveaway - Wang Tunai Berjumlah RM 200.00
  • Pertama : RM 40 X 1 orang
  • Kedua : RM 30 X 2 orang
  • Ketiga : RM 20 X 2 orang
  • Keempat : RM 10 X 6 orang

Marilah join beramai-ramai. Giveaway ini dianjurkan oleh Naili Shoppe dan Mykeledek dengan kerjasama Mialiana.com


NAILI SHOPPE : Kedai Online Termurah Di Pasaran

Naili Shoppe merupakan pemborong, pengedar dan penjual pelbagai produk kecantikan, kesihatan, tudung (bawal, labuh, ratu), stoking buluh, shawls serta pelbagai jenis aksesori bagi Putrajaya, Bangi, Sepang, Salak Tinggi, Puchong, Kajang, Seri Kembangan dan kawasan sekitarnya.

Antara produk kesihatan dan kecantikan yang dijual di Naili Shoppe ini ialah D’Herbs, Anugerah, V’Asia, Jamu Ratu Malaya, Nurbeautyline, Fellina, Megah Perawan, CocoaCollagen, Avail, Pamoga - Vida Beauty, Beauty Umairah, Tropica Bioherbs, Jamu Jelita, Hijrah, Smartherbs, Pompure, D’Qistee, Produk Sunnah, Jerslin, Jamu Ratu Dara dan banyak lagi.

PEMBELIAN SECARA ONLINE AMAT DIALU-ALUKAN

Untuk keterangan lanjut sila hubungi :-
Puan Naili : 013-3913 349
Emel  : nailishoppe@gmail.com

Alamat Premis :
Naili Shoppe
T00-UF2, Blok C
Pangsapuri Putra Damai
Jalan P11E Presint 11
Putrajaya

Business Hours :
Isnin – Jumaat ( 10 pagi – 9 malam )
Sabtu – Ahad ( 10 pagi – 8 malam )


Syarat Penyertaan Giveaway
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Like Fanpage NailiShoppe dan Add To Circle Google+ Naili S
  3. Like Fanpage Keledek Pedas dan Add To Circle Google+ Dennis Zill
  4. Buat entri bertajuk Giveaway Naili Shoppe Di Mialiana.com
  5. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  6. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri INI.
  7. Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah secara manual.
  8. Giveaway ini akan berlangsung dari 12.01 pagi 23/3/2013 sehingga 11.59 malam 7/4/2013

Hadiah Giveaway - Wang Tunai Berjumlah RM 200.00
  • Pertama : RM 40 X 1 orang
  • Kedua : RM 30 X 2 orang
  • Ketiga : RM 20 X 2 orang
  • Keempat : RM 10 X 6 orang

Marilah join beramai-ramai. Giveaway ini dianjurkan oleh Naili Shoppe dan Mykeledek dengan kerjasama Mialiana.com

Saturday, 6 April 2013

blog & walking Mialiana


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....

Bila Cik Adda berbalas Tweet dgn Nisa Kay



Assalamualaikum & Hai. 
Waaa. Adda berbalas tweet dgn Nisa kay la..hik2. Excited ler tuee.. Sebenarnya sebelum ni tak kenal pun Nisa kay, tapi masa bulan Ramadhan tahun lepas, ada seorang kawan cakap yang muka adda ada iras macam Nisa Kay. Excited la nk tengok. Balik terus google. Tup-tup tengok memang femes Nisa Kay ni. Patut la kawan cakap, google je memang jumpa sebab adda minta dia bagi link blog Nisa Kay. Yup, femes tol Nisa Kay. dan paling best, kat blog Nisa Kay adda jumpa senior adda masa sekolah menengah dulu. Dan dia pun blooger juga. Femes..hehe Hizami Rahim Mesti korang kenal kan pemilik blogger Lelaki Sebelah Pintu. Haaaaaaaa, kalau korang semua nak tahu dia tu pemantun sekolah kitaorang taw dulu. Pemantun Terbaik pun Hizami pernah pegang. hehe Hizami wakil pantun sampai peringkat kebangsaan okay.:) terorrrnya diaaaaaaaaaaa.. tapi adik Hizami, Helmi Rahim sekelas dengan adda. Sebaya la dengan adik Hizami tue. Hizami tu pula anak murid mak saya.hehe

Mesti korang tak caya kan adda berbalas tweet dgn Nisa kay..hehe Nah meh tgk kalau tak caya gakkkkkkkkkkkkkk..hehe

Bila Cik Adda berbalas tweet dgn Nisa Kay.
:)

Dah, sekarang dah tunjukka bukti. Caya tak??? hehehe
#terima kasih kerana sudi membaca. :)




Assalamualaikum & Hai. 
Waaa. Adda berbalas tweet dgn Nisa kay la..hik2. Excited ler tuee.. Sebenarnya sebelum ni tak kenal pun Nisa kay, tapi masa bulan Ramadhan tahun lepas, ada seorang kawan cakap yang muka adda ada iras macam Nisa Kay. Excited la nk tengok. Balik terus google. Tup-tup tengok memang femes Nisa Kay ni. Patut la kawan cakap, google je memang jumpa sebab adda minta dia bagi link blog Nisa Kay. Yup, femes tol Nisa Kay. dan paling best, kat blog Nisa Kay adda jumpa senior adda masa sekolah menengah dulu. Dan dia pun blooger juga. Femes..hehe Hizami Rahim Mesti korang kenal kan pemilik blogger Lelaki Sebelah Pintu. Haaaaaaaa, kalau korang semua nak tahu dia tu pemantun sekolah kitaorang taw dulu. Pemantun Terbaik pun Hizami pernah pegang. hehe Hizami wakil pantun sampai peringkat kebangsaan okay.:) terorrrnya diaaaaaaaaaaa.. tapi adik Hizami, Helmi Rahim sekelas dengan adda. Sebaya la dengan adik Hizami tue. Hizami tu pula anak murid mak saya.hehe

Mesti korang tak caya kan adda berbalas tweet dgn Nisa kay..hehe Nah meh tgk kalau tak caya gakkkkkkkkkkkkkk..hehe

Bila Cik Adda berbalas tweet dgn Nisa Kay.
:)

Dah, sekarang dah tunjukka bukti. Caya tak??? hehehe
#terima kasih kerana sudi membaca. :)


Thursday, 4 April 2013

ASTRO FIESTA MESRA BELIA 1MALAYSIA


Assalamualaikum & Hai. Ni saya nk kongsi dengan hangpa semua berita baik untuk mereka yang berada di Melaka.

BERITA BAIK!!

Kepada orang2 sungai udang, krubong, bertam, klebang boleh dapat 10% vcoa treenea dan dibuka 

pendaftaran ahli sebanyak RM 150 sahaja di booth treenea sempena Karnival Festa Astro mesra Belia 

1Malaysia Parlimen Tangga pada 5 - 7 April @ Pantai Klebang 1Malaysia 

Boleh hubungi Dealer kami +6012-9356763


JUMPA KAMI DISANA!
Mari pakat g rerami semua.Hikhik
*support porduct Malaysia.
:)


Untuk treeneans semua. Go treenea go!



Assalamualaikum & Hai. Ni saya nk kongsi dengan hangpa semua berita baik untuk mereka yang berada di Melaka.

BERITA BAIK!!

Kepada orang2 sungai udang, krubong, bertam, klebang boleh dapat 10% vcoa treenea dan dibuka 

pendaftaran ahli sebanyak RM 150 sahaja di booth treenea sempena Karnival Festa Astro mesra Belia 

1Malaysia Parlimen Tangga pada 5 - 7 April @ Pantai Klebang 1Malaysia 

Boleh hubungi Dealer kami +6012-9356763


JUMPA KAMI DISANA!
Mari pakat g rerami semua.Hikhik
*support porduct Malaysia.
:)


Untuk treeneans semua. Go treenea go!


7 SEBAB KENAPA ANDA PERLU PILIH VCOA TREENEA


Hai & Assalamualaikum. Saya nk share 7 sebab kenapa anda perlu pilih VCOA TREENEA. :)

Why VCOAntioxidants?
1. Pure Virgin Coconut Oil!
2. Added value Vitamin E, D & A!
3. High Antioxidants!
4. Easy to consume, any time, any where!
5. Affordable price!
6. Best in market!
7. Suite everyone!

Anything else? =D


Untuk lebih info layari tekan disini

Nk order/ bertanya hubungi agen sah TREENEA di 012-9489152 (Adda)

#Terima kasih kerana sudi membaca.

Hai & Assalamualaikum. Saya nk share 7 sebab kenapa anda perlu pilih VCOA TREENEA. :)

Why VCOAntioxidants?
1. Pure Virgin Coconut Oil!
2. Added value Vitamin E, D & A!
3. High Antioxidants!
4. Easy to consume, any time, any where!
5. Affordable price!
6. Best in market!
7. Suite everyone!

Anything else? =D


Untuk lebih info layari tekan disini

Nk order/ bertanya hubungi agen sah TREENEA di 012-9489152 (Adda)

#Terima kasih kerana sudi membaca.

Kebaikan VCOA TREENEA


Hai & Assalamualaikum. Hari ini nak share tentang kelebihan VCOA TREENEA.

ANTARA KEBAIKAN TREENEA VCOA(minyak kelapa dara) YANG PERLU ANDA TAHU :)

- Membunuh virus penyebab selsema, herpes, demam campak
- Membunuh bacteria penyebab ulser, jangkitan saluran kencing, penyakit gusi dan kaviti, pneumonia dan gonorrhea
- Membantu merangsang system imunisasi bagi melawan sel-sel kanser
- Membantu meningkatkan system peredaran darah, metebolisme


Anti oksida semulajadi, pemangkin kelenjar tiroid
- Menggalakkan kehilangan berat badan (oh ini best boleh diet)
- Melindungi badan daripada penyakit osteoporosis (tulang)
- Menggalakkan pertumbuhan sel baru
- Mengurangkan demam, batuk dan selsema dan ulser perut
- Mengurangkan resdung dan psoriasis
- Menghapus dan menghindarkan kelemumur
- Mengurangkan buasir dan sembelit,mengawal penyakit kencing manis
- Mengurangkan hepatitis C, lelah dan asma
- Mengurangkan tahap kolestrol, menghindarkan sakit jantung dan darah tinggi
- Melembut, melembabkan,mengurangkan kedutan dan melindungi kulit dari sinaran UV
- Menggalakkan pertumbuhan rambut yang sihat
- Bertindak sebagai Pelincir/ mengeratkan hubungan suami isteri




Haaaaaaaa.. banyak kan kelebihan VCOA TREENEA ini. Nak lagi banyak, Klik pada page tekan sini

Harga sebotol RM40. POSTAGE RM 6.

Berminat contact adda : 012-9489152
#Terima kasih kerana sudi membaca. :)

Hai & Assalamualaikum. Hari ini nak share tentang kelebihan VCOA TREENEA.

ANTARA KEBAIKAN TREENEA VCOA(minyak kelapa dara) YANG PERLU ANDA TAHU :)

- Membunuh virus penyebab selsema, herpes, demam campak
- Membunuh bacteria penyebab ulser, jangkitan saluran kencing, penyakit gusi dan kaviti, pneumonia dan gonorrhea
- Membantu merangsang system imunisasi bagi melawan sel-sel kanser
- Membantu meningkatkan system peredaran darah, metebolisme


Anti oksida semulajadi, pemangkin kelenjar tiroid
- Menggalakkan kehilangan berat badan (oh ini best boleh diet)
- Melindungi badan daripada penyakit osteoporosis (tulang)
- Menggalakkan pertumbuhan sel baru
- Mengurangkan demam, batuk dan selsema dan ulser perut
- Mengurangkan resdung dan psoriasis
- Menghapus dan menghindarkan kelemumur
- Mengurangkan buasir dan sembelit,mengawal penyakit kencing manis
- Mengurangkan hepatitis C, lelah dan asma
- Mengurangkan tahap kolestrol, menghindarkan sakit jantung dan darah tinggi
- Melembut, melembabkan,mengurangkan kedutan dan melindungi kulit dari sinaran UV
- Menggalakkan pertumbuhan rambut yang sihat
- Bertindak sebagai Pelincir/ mengeratkan hubungan suami isteri




Haaaaaaaa.. banyak kan kelebihan VCOA TREENEA ini. Nak lagi banyak, Klik pada page tekan sini

Harga sebotol RM40. POSTAGE RM 6.

Berminat contact adda : 012-9489152
#Terima kasih kerana sudi membaca. :)

Monday, 1 April 2013

Mary Kay product


Hai & Assalamualaikum.
Produk Mary Kay ini ramai yang dah tahu. WORLD ONLINE NO.1. Ada beberapa jenis. Apa yang best tentang produk Mary Kay  ni, consultant dia akan follow up dengan anda. :) ( Make sure korang selidik dulu background consultant tue yer sebagai langkah keselamatan#..

Pengalaman guna produk ini best. Paling best guna Mask dia. Bertahun baru nak habis. hehe yang moist dia lama jugak dalam setahun Yang cepat nk habis cuma facial wash n toner. Rasanta berbaloi kot beli produk ini.




InsyaAllah korang tak akan menyesal beli, tp kena pandai  pilih consultant. Seeloknnya, consultant tu korang kenal la.. Senang nak deal bila jadi apa2..Yang botanical effect mary kay  macam best je. Nisa Kay blogger femes pun guna botanical effects.  Macam best je.  Macam nak try tapiiiiiiiiiii...Oh tidak. ( Mimpi ngeri) hiks. Hah! Lip mask mary kay best! hehehe,

#Terima kasih kerana sudi membaca. :)

Hai & Assalamualaikum.
Produk Mary Kay ini ramai yang dah tahu. WORLD ONLINE NO.1. Ada beberapa jenis. Apa yang best tentang produk Mary Kay  ni, consultant dia akan follow up dengan anda. :) ( Make sure korang selidik dulu background consultant tue yer sebagai langkah keselamatan#..

Pengalaman guna produk ini best. Paling best guna Mask dia. Bertahun baru nak habis. hehe yang moist dia lama jugak dalam setahun Yang cepat nk habis cuma facial wash n toner. Rasanta berbaloi kot beli produk ini.




InsyaAllah korang tak akan menyesal beli, tp kena pandai  pilih consultant. Seeloknnya, consultant tu korang kenal la.. Senang nak deal bila jadi apa2..Yang botanical effect mary kay  macam best je. Nisa Kay blogger femes pun guna botanical effects.  Macam best je.  Macam nak try tapiiiiiiiiiii...Oh tidak. ( Mimpi ngeri) hiks. Hah! Lip mask mary kay best! hehehe,

#Terima kasih kerana sudi membaca. :)

Apa yang insan istimewa anda beri?



Assalamualaikum & Hai. Adda nk share sesuatu hari ini. Apa yang insan istimewa korang beri pada hari biasa-biasa? Selain daripada anniversary, hari lahir korang la... ada tak insan instimewa korang beri? Adda rasa , insan istimewa Zuhri Daud ini sangat2 istimewa sebab pada hari biasa-biasa pun dia bagi hadiah jugak ~ Sweet gitu. ( Tiba-tiba pulak adda rasa sweetnyaaaaaaaaa Zuhri Daud)  Untunglah siapa dapat Zuhri Daud. :)

Tadaaaaaaaaaa, ini hadiah Zuhri Daud minta adda buatkan. Sebenarnya adda tak pos yang popcakes macam ini sebab takur rosak, tapi dia mintakan juga try pos. :) Alhamdulilah. Safely arrived.



Atas kad pula Zuhri Daud minta tulis " THIS POPCAKES GONNA MAKE YOU FAT, PLEASE EAT ME INSTEAD..P/S : I LOVE FAT COME AS YOU ARE- ZUHRI DAUD"




Ini pula kiriman  SMS beliau kepada adda.



 Ini pula tweet yang diterima oleh adda. Tak sangka pula harinya gembira hari itu disebabkan popcakes itu :)



Kepada Zuhri Daud, terima kasih anda buat saya tersenyum baca tweet anda tersebut. :) Teruskan berTWITTER. :) Mind follow me click here
Okay, jika anda berminat dengan popcakes ini sila hubungi adda dengan segera untuk maklumat penting ini.
Harga RM15. Postage RM10. Jangan lupa klik LIKE pada page adda.

#Terima kasih kerana membaca.







\\


Assalamualaikum & Hai. Adda nk share sesuatu hari ini. Apa yang insan istimewa korang beri pada hari biasa-biasa? Selain daripada anniversary, hari lahir korang la... ada tak insan instimewa korang beri? Adda rasa , insan istimewa Zuhri Daud ini sangat2 istimewa sebab pada hari biasa-biasa pun dia bagi hadiah jugak ~ Sweet gitu. ( Tiba-tiba pulak adda rasa sweetnyaaaaaaaaa Zuhri Daud)  Untunglah siapa dapat Zuhri Daud. :)

Tadaaaaaaaaaa, ini hadiah Zuhri Daud minta adda buatkan. Sebenarnya adda tak pos yang popcakes macam ini sebab takur rosak, tapi dia mintakan juga try pos. :) Alhamdulilah. Safely arrived.



Atas kad pula Zuhri Daud minta tulis " THIS POPCAKES GONNA MAKE YOU FAT, PLEASE EAT ME INSTEAD..P/S : I LOVE FAT COME AS YOU ARE- ZUHRI DAUD"




Ini pula kiriman  SMS beliau kepada adda.



 Ini pula tweet yang diterima oleh adda. Tak sangka pula harinya gembira hari itu disebabkan popcakes itu :)



Kepada Zuhri Daud, terima kasih anda buat saya tersenyum baca tweet anda tersebut. :) Teruskan berTWITTER. :) Mind follow me click here
Okay, jika anda berminat dengan popcakes ini sila hubungi adda dengan segera untuk maklumat penting ini.
Harga RM15. Postage RM10. Jangan lupa klik LIKE pada page adda.

#Terima kasih kerana membaca.







\\

Coklat ooo Coklat


Hai & Assalamualaikum. Entri kali ini juga ialah tentang coklat!!! Coklat dan masih juga coklat. Tempahan kali ini datangnya dari Sahabat adda di FB. Ini untuk kesayangan beliau. HAPPY BIRTHDAY NISA TOMEY. Tarikh lahirnya ialah 29 Mac. Alhamdulilah dapat pada 29 Mac. Adda poskan awal 2 hari. hehehe NINI- sengaja pemberi meletakkan nama manja NINI diatas choc itu supaya penerima tersebut tahu bahawa ia datang darinya. :) Seperti biasa choc adda akan FREE RIBEN + KAD. :)

Happy Birthday Nisa Tomey.
Semoga terus sukses dan panjang umur.


Congratulation Newrule IELA
Adik iela ni dapat keputusan yang cemerlang dalam SPM yang bari diumumkan baru2 ini
Abangnya yang baik hati tempah melalui adda choc ini.
Dan seperti biasa free kad.:)

Sekarang kita baca pula apa yang dikomen oleh penerima. Hikhik Tapi penerima yang lagi 1 tiada fb. huhu Tetapi melalui pemberi coklat ini, beliau memaklumkan kepada adda bahawa coklat tersebut sangat cantik dan beliau meyukainya. :)

Tadaaaaaaaaa. adik iela cakap sgt sukakkan choc ini.:)
Alhamdulilah.
:)
sekiranya anda suka dan mahukan coklat seperti ini, tempahan blog dibuat melalui saya.
Harga coklat bagi box 25 cavity ialah RM30. Tempahan melalui pos akan dicaj RM10 bagi proses pengeposan ke destinasi.
Tempahan boleh dibuat di ORDER FORM di blog adda atau terus ke page Choc Empire.
Haaaaaaaa. jangan lupa tinggalkan kesan dengan LIKE page adda yer. :)
Hubungi adda untuk maklumat penting ini di O12-9489152  atau berhubung di twitter milik adda tekan sini

#Terima kasih kerana membaca.


Hai & Assalamualaikum. Entri kali ini juga ialah tentang coklat!!! Coklat dan masih juga coklat. Tempahan kali ini datangnya dari Sahabat adda di FB. Ini untuk kesayangan beliau. HAPPY BIRTHDAY NISA TOMEY. Tarikh lahirnya ialah 29 Mac. Alhamdulilah dapat pada 29 Mac. Adda poskan awal 2 hari. hehehe NINI- sengaja pemberi meletakkan nama manja NINI diatas choc itu supaya penerima tersebut tahu bahawa ia datang darinya. :) Seperti biasa choc adda akan FREE RIBEN + KAD. :)

Happy Birthday Nisa Tomey.
Semoga terus sukses dan panjang umur.


Congratulation Newrule IELA
Adik iela ni dapat keputusan yang cemerlang dalam SPM yang bari diumumkan baru2 ini
Abangnya yang baik hati tempah melalui adda choc ini.
Dan seperti biasa free kad.:)

Sekarang kita baca pula apa yang dikomen oleh penerima. Hikhik Tapi penerima yang lagi 1 tiada fb. huhu Tetapi melalui pemberi coklat ini, beliau memaklumkan kepada adda bahawa coklat tersebut sangat cantik dan beliau meyukainya. :)

Tadaaaaaaaaa. adik iela cakap sgt sukakkan choc ini.:)
Alhamdulilah.
:)
sekiranya anda suka dan mahukan coklat seperti ini, tempahan blog dibuat melalui saya.
Harga coklat bagi box 25 cavity ialah RM30. Tempahan melalui pos akan dicaj RM10 bagi proses pengeposan ke destinasi.
Tempahan boleh dibuat di ORDER FORM di blog adda atau terus ke page Choc Empire.
Haaaaaaaa. jangan lupa tinggalkan kesan dengan LIKE page adda yer. :)
Hubungi adda untuk maklumat penting ini di O12-9489152  atau berhubung di twitter milik adda tekan sini

#Terima kasih kerana membaca.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...