Adda Sa'adah : kASI TRAFIK BLOG JAMMED..Bagaimana?

Sunday, 31 March 2013

kASI TRAFIK BLOG JAMMED..Bagaimana?



Assalamualaikum..

Nk trakfik blog korang jammed? Cuba try cara ini. InsyaAllah. Mereka dan dah try. Kita cuba jaya jela kejap. macam best je.hehe Malam2 buta nie main benda alah nie.hehe
(sebenarnya adda tak faham cara nie..mungkin korang boleh rujuk blog ni..kisah Diary Hati :)
Caranya:-


(Entri ini copy & paste)

Cara nya begini:

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.




PERATURAN!!!

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

***So urutannya jadi macam nie...

15. Adda Sa'adah



4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya ok….
Selamat mencuba!!!

***Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat traffic yang banyak... Pastu Jangan Lupa promote link entry ni.. kat member-member korang.. lagi banyak lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yang buat 10% jer maknanya dalam 10 orang yang buat... ingat lagi banyak backlink kita... lagi tinggi rating kita kat google..



** Jom la kita try same-same ye..Jom kita singgah ke blog2 kat atas nie..



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...