Adda Sa'adah : March 2013

Sunday, 31 March 2013

9's choc oreo gift box


Hai & assalamualaikum
Tugasan admin bersama Choc Empire belum lagi selesai. Adda dapat permintaan untuk membuat gift box oreo ini.
Jika anda adalah pengemar oreo + coklat inilah masanya untuk anda merasai kehangatan coklat oreo ini. Ataupun jadi kan box yang istimewa ini sebagai hadiah kepada insan istimewa sempena hari lahirnya, atau sempena ulang tahun anda berdua. Hubungi saya untuk maklumat penting ini atau anda akan terlepas sebarang peluang yang istimewa ini.

JOMMMM kita lihat gambar gift box oreo itu :)


RM 25 POSTAGE RM10
TEMPAHAN INI PENGIRIMNYA MINTA DIRAHSIAKAN.
ALA2 SECRET ADMIRE GITUUUU..HEHE

Jangan lupa klik LIKE pada page adda yer. :)


Terima kasih kerana membaca. :)

Hai & assalamualaikum
Tugasan admin bersama Choc Empire belum lagi selesai. Adda dapat permintaan untuk membuat gift box oreo ini.
Jika anda adalah pengemar oreo + coklat inilah masanya untuk anda merasai kehangatan coklat oreo ini. Ataupun jadi kan box yang istimewa ini sebagai hadiah kepada insan istimewa sempena hari lahirnya, atau sempena ulang tahun anda berdua. Hubungi saya untuk maklumat penting ini atau anda akan terlepas sebarang peluang yang istimewa ini.

JOMMMM kita lihat gambar gift box oreo itu :)


RM 25 POSTAGE RM10
TEMPAHAN INI PENGIRIMNYA MINTA DIRAHSIAKAN.
ALA2 SECRET ADMIRE GITUUUU..HEHE

Jangan lupa klik LIKE pada page adda yer. :)


Terima kasih kerana membaca. :)

kASI TRAFIK BLOG JAMMED..Bagaimana?



Assalamualaikum..

Nk trakfik blog korang jammed? Cuba try cara ini. InsyaAllah. Mereka dan dah try. Kita cuba jaya jela kejap. macam best je.hehe Malam2 buta nie main benda alah nie.hehe
(sebenarnya adda tak faham cara nie..mungkin korang boleh rujuk blog ni..kisah Diary Hati :)
Caranya:-


(Entri ini copy & paste)

Cara nya begini:

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.




PERATURAN!!!

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

***So urutannya jadi macam nie...

15. Adda Sa'adah



4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya ok….
Selamat mencuba!!!

***Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat traffic yang banyak... Pastu Jangan Lupa promote link entry ni.. kat member-member korang.. lagi banyak lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yang buat 10% jer maknanya dalam 10 orang yang buat... ingat lagi banyak backlink kita... lagi tinggi rating kita kat google..



** Jom la kita try same-same ye..Jom kita singgah ke blog2 kat atas nie..





Assalamualaikum..

Nk trakfik blog korang jammed? Cuba try cara ini. InsyaAllah. Mereka dan dah try. Kita cuba jaya jela kejap. macam best je.hehe Malam2 buta nie main benda alah nie.hehe
(sebenarnya adda tak faham cara nie..mungkin korang boleh rujuk blog ni..kisah Diary Hati :)
Caranya:-


(Entri ini copy & paste)

Cara nya begini:

1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini. Kemudian beri tajuk yang menarik.
2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda.




PERATURAN!!!

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

2. Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1, yang No.3 jadi No.2, yang No.4 jadi No.3 dan seterusnya.

3. Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

***So urutannya jadi macam nie...

15. Adda Sa'adah



4. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu. Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:

Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1
Posisi no.14, Jumlah backlink = 5
Posisi no.13, Jumlah backlink = 25
Posisi no.12, Jumlah backlink = 125
Posisi no.11, Jumlah backlink = 625
Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125
Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625
Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125
Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625
Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125
Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625
Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125
Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625
Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125
Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625

Kita sama-sama cuba jaya ok….
Selamat mencuba!!!

***Ingat...jangan menipu...tolong menolong sesama rakan blogger untuk mendapat traffic yang banyak... Pastu Jangan Lupa promote link entry ni.. kat member-member korang.. lagi banyak lagi bagus.. kalau sehari promote kat 100 blog mungkin yang buat 10% jer maknanya dalam 10 orang yang buat... ingat lagi banyak backlink kita... lagi tinggi rating kita kat google..



** Jom la kita try same-same ye..Jom kita singgah ke blog2 kat atas nie..



Tuesday, 26 March 2013

SF BEAUTY SKIN CARE


Assalamualaikum & Selamat petang semua! Hai.
Petang2 geni rajin la pulak nak update pasal SF BEAUTY SKIN CARE. :)
Rasanya produk ni dah dikenali di merata Malaysia kot. Hiks.
Ramai mengakui keberkesanan produk ini. Lagi pun produk ini telah mendapat kelulusan KKM. Jadi hal ini sedikit sebanyak telah menjadikan produk ini semakin HOT.

Terdapat 2 set untuk SF Beauty Skin Care. Untuk Kulit sensitif dan kulit normal. Set itu terdiri daripada sabun, krim malam dan krim siang.


ini untuk kulit normal


ini untuk kulit sensitif
:)
Kulit yang benar-benar bermasalah sahaja okay.
penting untuk anda tahu dan faham tentang jenis kulit anda.
supaya tidak tersalah beli. hik2
tapi jangan risau, itu bisa diatasi.
insyaAllah.;)



Ini rupa krim siang/ day cream
Warna kunyit.
sebab ramuan dia kunyit dan sebagainya.
:)


ini krim malam 
warna putih gituuuuu gebuu
Harapnya bila pakai SF Beauty ini akan jadi gebu juga kulit kite.AMINNNNNN :)


Sabun Vitamin C & E

Harga bagi kedua set ialah RM100. FREE POSTAGE :)

Untuk dapatkan SF Beauty ini boleh contact saya di :
Twitter : @addasaadah
HP : 012-9489152

TERIMA KASIH
Assalamualaikum
:)

Assalamualaikum & Selamat petang semua! Hai.
Petang2 geni rajin la pulak nak update pasal SF BEAUTY SKIN CARE. :)
Rasanya produk ni dah dikenali di merata Malaysia kot. Hiks.
Ramai mengakui keberkesanan produk ini. Lagi pun produk ini telah mendapat kelulusan KKM. Jadi hal ini sedikit sebanyak telah menjadikan produk ini semakin HOT.

Terdapat 2 set untuk SF Beauty Skin Care. Untuk Kulit sensitif dan kulit normal. Set itu terdiri daripada sabun, krim malam dan krim siang.


ini untuk kulit normal


ini untuk kulit sensitif
:)
Kulit yang benar-benar bermasalah sahaja okay.
penting untuk anda tahu dan faham tentang jenis kulit anda.
supaya tidak tersalah beli. hik2
tapi jangan risau, itu bisa diatasi.
insyaAllah.;)



Ini rupa krim siang/ day cream
Warna kunyit.
sebab ramuan dia kunyit dan sebagainya.
:)


ini krim malam 
warna putih gituuuuu gebuu
Harapnya bila pakai SF Beauty ini akan jadi gebu juga kulit kite.AMINNNNNN :)


Sabun Vitamin C & E

Harga bagi kedua set ialah RM100. FREE POSTAGE :)

Untuk dapatkan SF Beauty ini boleh contact saya di :
Twitter : @addasaadah
HP : 012-9489152

TERIMA KASIH
Assalamualaikum
:)

Mahu kurus bersama VCOA treenea?


Assalamualaikum dan salam sejahtera. Di sini adda ingin berkongsikan tips sedikit mengenai VCOA treenea ini.:) Anda mahu KURUS & PECAHKAN LEMAK? Anda malu dengan penampilan anda sekarang?
Rasa tidak selesa apabila keluar berjalan2 dengan rakan atau suami atau isteri akibat masalah berat badan yang berlebihan? Nahhhhhhhhhhhhh, VCOA TREENEA adalah salah satu alternatif kepada penyelesaian masalah anda ini.

Meh sini adda kongsikan sedikit tips dari Dr Hamid Arshad :



Beberapa garispanduan untuk pecah lemak dan kuruskan badan

1. konyah makanan dalam mulut selama bolih , 20 kali konyah sebelum telan. Enjim dari air ludah membantu penghazaman.
2. Kurangkan makan diluar, masak sendiri, jauhkan fas foods dan makanan goreng.
3. Hentikan gula cordail dan sirup dan minuman dalam botol dan kotak.
4. jauhkan segala makanan yang mengadungi perisa, pengawet dan pemanis. 
5. Minum segelas air suam dicampur perahan separuh buah lemon atau limau nipis.
minum sedikit apel cider atau vinegar ketika atau lepas makan.
6. Cili mentah - merah, hijau atau padi , makan sebagai ulam atau salad.
7. kunyit hidup campurkan dalam masakan.
8. gunakan olive oil magerin, minum minyak kelapa dara satu sudu 2 kali sehari.
9. supplemen vitamin B khususnya B3 atau Niacin.
10. makan seaweed sebagai sumber iodine dan ANTIOXIDANT


Sengaja adda BOLD kan ANTIOXIDANT disini kerana VCOA TREENEA mempunyai ANTIOXIDANT. Tak perlu susahkan diri pergi cari delima tomato bagai untuk dapatkan antioxidant kan. Jadi dapatkan sahaja antioxidants yang sememangnya ada dalam VCOA TREENEA ini. Nama pun VCOAntioxidant kan? hehehe
Harga sebotol harga mampu milik kot.. :) Dapatkan VCOA TREENEA hari ini. 
Sebotol RM40. Postage rm6.






Untuk dapatkan VCOa Treenea, Hubungi saya:
 twitter : @addasaadah
atau terus contact saya di hp : 012-9489152








Assalamualaikum dan salam sejahtera. Di sini adda ingin berkongsikan tips sedikit mengenai VCOA treenea ini.:) Anda mahu KURUS & PECAHKAN LEMAK? Anda malu dengan penampilan anda sekarang?
Rasa tidak selesa apabila keluar berjalan2 dengan rakan atau suami atau isteri akibat masalah berat badan yang berlebihan? Nahhhhhhhhhhhhh, VCOA TREENEA adalah salah satu alternatif kepada penyelesaian masalah anda ini.

Meh sini adda kongsikan sedikit tips dari Dr Hamid Arshad :



Beberapa garispanduan untuk pecah lemak dan kuruskan badan

1. konyah makanan dalam mulut selama bolih , 20 kali konyah sebelum telan. Enjim dari air ludah membantu penghazaman.
2. Kurangkan makan diluar, masak sendiri, jauhkan fas foods dan makanan goreng.
3. Hentikan gula cordail dan sirup dan minuman dalam botol dan kotak.
4. jauhkan segala makanan yang mengadungi perisa, pengawet dan pemanis. 
5. Minum segelas air suam dicampur perahan separuh buah lemon atau limau nipis.
minum sedikit apel cider atau vinegar ketika atau lepas makan.
6. Cili mentah - merah, hijau atau padi , makan sebagai ulam atau salad.
7. kunyit hidup campurkan dalam masakan.
8. gunakan olive oil magerin, minum minyak kelapa dara satu sudu 2 kali sehari.
9. supplemen vitamin B khususnya B3 atau Niacin.
10. makan seaweed sebagai sumber iodine dan ANTIOXIDANT


Sengaja adda BOLD kan ANTIOXIDANT disini kerana VCOA TREENEA mempunyai ANTIOXIDANT. Tak perlu susahkan diri pergi cari delima tomato bagai untuk dapatkan antioxidant kan. Jadi dapatkan sahaja antioxidants yang sememangnya ada dalam VCOA TREENEA ini. Nama pun VCOAntioxidant kan? hehehe
Harga sebotol harga mampu milik kot.. :) Dapatkan VCOA TREENEA hari ini. 
Sebotol RM40. Postage rm6.






Untuk dapatkan VCOa Treenea, Hubungi saya:
 twitter : @addasaadah
atau terus contact saya di hp : 012-9489152







LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...