Adda Sa'adah : Itu Popcakes dia...Popcakes awak?

Monday, 18 February 2013

Itu Popcakes dia...Popcakes awak?


Assalamualaikum & Hai, Entry kali ini pula ialah tentang popcakes. Opppssss, apa itu popcakes yer? masih tak tahu dan tercari2 apa itu popcakes? Popcakes tu sejenis benda yang meletup2 dalam mulut ke? Eyh ke menda apa eyh? hihihi Meh adda terangkan. Popcakes ialah sejenis cake yang disaluti choc! Sangatn yummy. Boleh baca komen kat page Choc Empire okayyyyyy. :) Semestinya selain sedap, ia sangat comel hingga ada pelanggan adda yang cakap sayang nak makan sebab cantik sangat. Alahaiii, jangan la simpan la sanagt popcake tue, cake kan cepat rosak.hihi kot ye pun sayang sangat nak makan kan..hehehe Memcuci mata melihat popcakes yang comel2 ini :) Dan untuk pengetahuan anda semua, popcakes ini sangat lakuuuuu. hehe



Comel? hihihi PM di Choc Empire saya jika anda berminat :) Jangan lupa klik LIKE & SHARE. :)

*Adda Sa'adah*
:)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...