Adda Sa'adah : GIFT BOX CHOC EMPIRE

Monday, 18 February 2013

GIFT BOX CHOC EMPIRE


Assalamualaikum & Hai. Alaaaaaaaaaa, lamanya tak update blog kesayangan ini. Al-maklum buzy sikit! hiks. Apa pun adda masih ada benda yang nak share! Mestilah nak share pasal choc! Pasal apa lagi kann...hehehe. Sibuk menjaga Choc Empire kan sekarang ~  Maklumlah baru start buat benda alah nie. Tapi adda suka buat choc ini. Rasa macam hanyut gituuuu . Wehuuuuuuuuuu,,
Okay, jom kita memcuci mata di Choc Empire sekarang! SEKARANG! hiks
Terdapa beberapa jenis choc yang adda buat . Tapi entry kali ini khusus untuk GIFT BOX. Memandangkan gift box ini mendapat permintaan yang kerap, jadi adda buatkan entry khas untuk gift ini yer.:) Mungkin sebab gift box ini sesuai untuk dijadikan hadiah birthday untuk kawan2, suami, isteri, kakak ,abang adik dan sebagainya. Lepas tue boleh tulis nama kan atas choc. Special dan class gitu choc yang ditempah tue nanti. Tambahan pula, pelanggan boleh pilih warna yang mereka sukai untuk disesuaikan. Di samping itu, choc ini juga sesuai untuk diletakkan atas dulang hantaran perkahwinan atau pertunangan. Abadikan nama insan teristimewa diatas choc yang sangat yummy ini dari Choc Empire. Ya, yummy sangat2 dan sangat comel. Comel macam kak Ton iklan Beauty Umaira gituuuuuuuuuuu. hahahaha. Yang box ini ada beberapa saiz, Kalau ada yang nak saiz comel2 macam kak ton boleh la pilih saiz 12 cavity dan 16  cavity. Memang comel la..hehe Tapi nak tulis nama lebih sesuai 25 cavity dan 35 cavity! Saiz paling giant 35 cavity. :) Nak tahu tentang harga PM saya di Choc Empire.
Tak sabar dah kan? Jom la memcuci mata di Choc Empire sekejap!



Nak lagi? Jom la ke Choc Empire ! Jangan lupa Klik LIKE. :) Terima kasih.

*Adda Sa'adah*
:)


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...