Adda Sa'adah : KISS ME

Wednesday, 17 October 2012

KISS ME



Hai, assalamualaikum. :)
KISS ME? hahahaha. KISSM je gua je pandai2 tambah KISS ME. Baru kelas bunyi dia.hahahha
Aku dah pening menghadap ini KISSM. Tarikh KISSM 21-23 oktober 2012. Memang sengaja je pilih tarikh dekat2 raya haji kan.hehe Macam tahu2 je.hihi Apa pun SELAMAT MAJU JAYA kepada diri sendiri yer.  Orang lain tak ada nk wish, wish la kat diri sendiri. :) Doa aku unutk diri sendiri ialah semoga aku lulus denga cemerlang KISSM ini. :) Ya, diakui ramai yang gagal KISSM ini, tapi kita kena cuba untuk melakukan yang terbaik untuk masa depan kan? Betul tak? Kalau dah cuba gagal lagi, tak pe la, bermaruah jugak la gagal. Ini gagal tanpa usaha, tak macho langsung. hihi.

* KISSM = Kursus Induksi Sistem Saraan Malaysia *

Dan Yakinlah, Allah pasti ada untuk membantu anda. Okay Cik Adda yang manis, sila jangan give up, buat yang terbaik yer cygku Adda. :) Ini masa depan anda, anda yang tentukan gagal atau berjaya. 



Man Jadda Wajjadda.
:)


Sekian kata-kata semangat untuk diri sendiri.:)



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...