Adda Sa'adah : Kelebihan Minyak Kelapa Dara ~ VCO

Saturday, 20 October 2012

Kelebihan Minyak Kelapa Dara ~ VCO



Assalamualaikum & Hai! Minyak kelapa dara ini banyak kelebihan dia taw!
Rasanya di pasaran sekarang pun, VCO softgel ini yang paling hot. *HOT STUFF* selain itu, Catalyst juga ada collagen dia. Jadi kombinasi VCO softgel catalyst + Collagen Catalyst ini insyaAllah akan dapat hasil yang diidamkan. Tapi aku makan VCO catalyst je. Untuk tujuan kesihatan! hehehe.
Catalyst memang ada beberapa lagi produk dia, tapi yang paling HOT dua ni la. Hair treatment & Hair revitalizer pun elok. InsyaAllah siapa yang ada masalah rambut boleh la gunakan rangkaian produk rambut catalyst ini. Jangan risau, walaupun dia minyak kelapa dara, tapi minyak rambut dia wangi taw sebab dah campur dengan rose oil sedikit. Jadi tu yang buat bau dia wangi. hehehe. Alamilaahhhhhhhhhhhhhhhhh. :)
Banyak manfaat dia kan, jadi kenapa kita tak cuba kan? Untuk diri sendiri. :) Diri anda patut dapat yang terbaik taw. Dah la penat2 duk berkerja, sekali sekala belanja diri anda sendiri dengan VCO ni.  MOTIVASI kat diri sendiri. Opsssssss, ramai juga cakap, lepas ambil VCO kulit muka jadi semakin halus, licin, jerawat berkurang, kurang berminyak dan sebagainya. Hasil untuk setiap individu mungkin berbeza dengan individu yang lain. :)
Harga RM39.90. Tunggu apa lagi. Cepat dapatkannya sekarang.:)
:)



Antara kelebihan VCO catalyst ialah : 

KESIHATAN LUARAN

-mengurangkan berat badan dan meningkatkan metabolic
-menghasilkan tenaga segera
-jika disapu, mengurangkan infeksi,mencegah garis halus,hilangkan sterch marks, parut jerawat as well as jerawat,jeragat
-kulit muka tidak berminyak
-lenguh badan hilang
-sering kelihatan bertenaga

KESIHATAN DALAMAN
-bagus untuk ibu mengandung juga..
-bantu hilangkan keletihan
-meningkatkan daya tahan fizikal dan mental
-melindungi tubuh dari risiko kanser,penyakit jantung, tekanan darah tinggi,dan lain2
-gigi jadi kuat dan melindungi diri dari serangan osteoporosis
-memperbaiki kandungan asid dalam rahim wanita
-mengatasi masalah monopos
-regularkan semula PMS anda
-kesuburan
-kurangkan senggugut
-membantu sistem penghadaman dan pencernaan

KESAN SEGERA

-melegakan pernafasan
-melegakan batuk
-melawaskan pembuangan air kecil dan besar
-meningkatkan kadar metabolic
-mengurangkan rasa mudah lapar
0mengurangkan kolestrol dan kadar lemak dalam badan
-mempercepatkan sel-sel kulit mati dengan sel-sel baru(jerawat adn jeragat)
-memusnahkan virus,bakteria,kulat (keracunan makanan)
-tenaga segera



Collagen Catalyst.
Opss, sedap taw collagen dia. Best. Rasa buah-buahan.;)
Harga pun okay, RM59.90.
:)

#Assalamualaikum
* Adda sa'adah *
:)

1 comment:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...