Adda Sa'adah : 10.10. - Oktober-

Thursday, 4 October 2012

10.10. - Oktober-




Hai dan Assamaulaikum.
10.10.2012.
Dinner !
Jadi secara auto aku tak hadir ke Jamuan Makan Malam tersebut. Memandangkan ini Jamuan kali terkahir bersama rakan-rakan, jadi memang sangat2 sedih sebab tak dapat join Jamuan Makan Malam Perdana tu. Sedih sangat2. * SEDIH *
Sebenarnya, ni umpama Jamuan Perpisahan la. Lepas ni masing2 akan dicampakkan ke merata2 negeri kosong yang ada dalam peta Malaysia. Negeri kosong dah la sikit. Memang tak tahu la kena campak ke mana kan.hiks.

Yeah sedih sangat. 5 tahun 1/2 bersama-sama mengharungi susah dan senang bersama2. Sedih sebab tak dapat meraikan bersama-sama. Mesti best. *pujukdirisendiri*

Aku tak dapat join Dinner tue sebab akan ke Pulau Pinang utk jawab Kuiz PNB. Hopefully segalanya okay walaupun ku agak kecewa kerana tak dapat g dinner yang terakhir dalam sejarah IB. hakhak.
tak pergi dinner, for sure, aku tak dapat tengok admirer aku buat kali terakhir kan! huhuhu.
Tak pe admirer! ada masa i usha u banyak2 k.:)

Opsss, aku akan ke Pulau Pinang dari 9 Oktober sampai 12 Oktober 2012.

:)

10.10.2010. Kawan aku juga meninggal semasa nahas bas Delima di Tol Simpang 4. Al-fatihah.
Apa pun Oktober 2010 masih dalam ingatan aku.

#Assalamualaikum
* Adda Sa'adah *
:)





No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...