Friday, 28 September 2012

VCO. Minyak kelapa dara. Alamilahhhhhhhh

Rasanya produk nie dah dikenali ramai sekarang.  Ramai mengakui kesan produk ini. Saya salah seorang pengguna produk VCO Catalyst ini. Alhamdulilah, setelah beberapa bulan aku makan VCO ini terdapat beberapa perubahan pada diri. Kulit jadi kurang berminyak, rasa makin soft gitu!
Yang tue antara perubahan-perubahan selepas makan VCO. Alhamdulilah. Mula-mula dahulu, takut juga nak try ini produk. Namun setelah dicadangkan oleh seorang rakan, aku akhirnya cuba try produk ini. Tapi nak try tapi setelah baca testimoni ramai orang dan aku buat reseacrh sikit tentang VC, baru berani cuba. Alhamdulilah. Banyak perubahan yang dialami. Dan ramai jugak yang tegur, cakap muka nampak lain. hehe. Mungkin sebab kurang nampak jerawat kot sekarang atau mungkin sebab pelajar tahun akhir ( seri nak habiss belajar) hakhak eh? tak da kaitan kot sebab aku rasa muka aku sama je. Tapi yang boleh aku cakap, kalau sapu VCO kat muka sebelum tidur, bila bangun pagi rasa macam tegang je kat muka and bila sapu cream kat muka rasa sangat blend! Ini aku suka sebab nampak muka macam glowing gitu. Bakal pengantin disarankan. hikhik. Tapi aku ni pemalas nak sapu! haha. Tapi seyes, muka rasa glowing, part ini paling suka tentang VCO. Rasa confident! hehe
Masa mula-mula makan, 1st month, kulit kita naik jerawat. Naik main banyak. Pahtue tanya kawan kenapa. Yelaaa, risau jugak. Kawan cakap sebab dia nak buang toksin dalam badan.. Tu jerawat naik. Try untuk second month, alhamduillah, semakin better. :)
Nak cerita panjang, aku tak reti. Stop sampai sini je.! Nak tahu tanya aku depan2.hahaha
Paling penting produk ini mampu milik sebab harga dia baru rm39.90. Berbaloi kan? harga murah tapi manfaat disebalik harga tue lagi banyak. InsyaAllah. segala masalh boleh diatasi. Yakin. Allah ada. kita berusaha.:)

Jadi apa lagi. Beli la sekarang! InsyaAllah anda berpuas hati.:)


Bagi anda yang mahu mendapatkan produk ini, boleh dapatkan VCO di : https://www.facebook.com/nadrt.mkhtar
https://www.facebook.com/intan.n.catalyst

#Assalamualaikum
*Adda Sa'adah*
:)

2 comments:

  1. oooo.. nie lah yg org dok bising2 kan... hahaha

    ReplyDelete
  2. hehehe..yup! Ramai cakap okie. z tak nak try ke? hihi

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...