Adda Sa'adah : ABC sedap!

Sunday, 30 September 2012

ABC sedap!

Hai & Assalamualaikum.
Tiba-tiba fikiran ku melayang teringatkan ABC! Wahhhhhhhh, aku pernah dari KL ke Shah Alam semata-mata untuk makan ABC di Syeksyen 2. What a crazy frog u have adda! #That's me.
hiks.
Rasanya tempat tue famous kot ABC sedap plus tempat tue dekat je dengan hostel budak-budak UITM. Kadang alasan je nak g Shah Alam nak cycling, padahal dalam hati nak makan ABC! hehe dan nasi kerabu dia kat sana pun not bad la. Tapi nasi kerabu Anis Pantai Dalam jugak tetap di hati!
Harga ABC tue baru RM3. Bagi aku berbaloi dengan tinggi ABC tue kalah KLCC! Aku nie bukan penggemar ais dan jarang aku dapat habiskan minuman yang berais. Tapi ABC ni aku dapat habiskan. Kalau aku dapat habiskan maksudnya memang sedap sangat laaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Fradoo ABC.:)
Copy paste dari ini belog
http://dastorybegins2.blogspot.com/2010_05_01_archive.html
Pilihan aku masih Fradoo ABC.:) Kedai lain not bad, tapi tekak aku nak Fradoo jek.:) ~ Ngada2 ko nie sebenarnya! hikhiks. Dengan harga runtuh RM3, anda mampu untuk makan ABC nie dengan penuh nikmat dan bahagia. Hahahha.

Sekian terima kasih.

#Assalamualaikum
* Adda Sa'adah *
:)




2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...